StoryEditorOCM
SportHUMANITARNA AKCIJA

Impresivan broj klubova odazvao se i donirao dresove za pomoć bolesnom dječaku Karlu Magašu

Piše Ivica Gjergja
5. veljače 2021. - 13:31

U ime NK HV Posedarje Lovre Klanac i Ivan Šimurina pokrenuli su humanitarnu akciju za bolesnog dječaka Karla Magaša iz Vinjerca, kome su potrebna finacijska sredstva za nabavku skupog lijeka za podizanje imuniteta, ačijoj nabavci na participira HZZO.  U akciji „Svi za Karla“, Lovre i Ivan su već skupili dosta dresova, a mole se i drugi klubovi da se pridruže i doniraju svoje dresove. Akcija počinje 8. veljače na Facebook i Instagram stranici HV POsedarje. Za sve možebitne nejasnoće možete se obratiti na mobitel 099 520 4944 -Lovre.

U akciju su se uključili brojni nogometni klubovi diljem Hrvatske i BiH, te Zadarski Nogometni Savez, koji je ustupio svoje dresove zadarskih reprezentativaca Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivana Santinija, Dominika Livakovića, Dade Prše. 

U prostorijama kluba u Posedarju bio je i Karlo Magaš i njegova majka Lusiana, koji su podržali ovu veliku akciju i sa zanimanjem pratili što se događa.

Evo popisa klubova koji su dosad donirali dresove, a koji idu na licitaciju: Hrvatski vitez Posedarje, NK Hajduk Pridraga, HNK Zadar, NK Sabunjar Privlaka, ONK Metković, NK Neretva Metković, NK Neretvanac Opuzen, NK Jadran Luka Ploče, NK Primorac Biograd nm, BŠK Zmaj, NK Uskok Klis, OSK Otok, NK Zagora Unešić, NK Kamen Podbablje, HNK Hajduk Split, GNK Dinamo Zagreb, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Željezničar.

26. travanj 2024 05:53