StoryEditorOCM
SportIZNENAĐENJE

Iz crnogorskog Mornara na Višnjik stiže Uroš Luković!

Piše Dražen Žura
28. srpnja 2021. - 21:06

Zadar se za razliku od ranijih godina izgleda posložio na vrijeme kako bi spremno krenuli s pripremama za novu sezonu, koja, istina, i počinje prije nego lani, jer je košarkaška ABA liga posložila takav kalendar natjecanja. Nedavno je svoju novu vjernost Zadru potvrdio Justine Carter, dok je na pomolu vijest koja će zasigurno iznenaditi navijače.

Na Višnjik, stiže Uroš Luković koji je prije četiri godine nakon razlaza s beogradskim Partizanom stigao u Mornar iz Bara. Istina, još uvijek nema službene potvrde iz KK Zadar, jer se očito usklađuju detalji ugovora, dok je Luković iz Crne Gore ispraćen riječima...

„Luki, jedan si od igrača koji su obilježili košarkašku revoluciju koja se dogodila pod Rumijom minule četiri godine! Bio si naš „leteći mornar“ i svojom pojavom i stilom jedan od najpopularnijih stanovnika Bara. Legendo, znaš već - jednom mornar, uvijek mornar", poručili su iz njegovog bivšeg kluba.

Luković (216 cm, 32 g), odličan je na poziciji centra koji izvrsno „čita” razmišljanja bekova, zato je trenutak njegovog ulaska u reket doista opasnost za svaku obranu.

Još nije uslišana želja trenera Ivana Perničića o sigurnom ostanku Dominika Mavre, čovjeka s kapetanskom vrpcom, međutim, popis ostalih igrača je dovoljno dobro popunjen: Martin Junaković, Filip Paponja, Justina Carter, Antonio Jordano, Duje Brala, Tomislav Mihael Buljan, Miloš Bursać, Dario Drežnjak, Uroš Luković, Domagoj Vuković.

24. travanj 2024 06:29