StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Iz trećeligaša HNK Primorac - Šarić: “Pri kraju smo druge faze priprema“!

Piše Ivica GJERGJA
15. veljače 2021. - 11:59

U ove dane „kijameta“ na treninzima HNK Primorca dojma smo kao da se na neki način „prkosi“ jakoj buri - predano i bez ikakvog popusta rade igrači. Na igralištu divna slika - treneri Leo Šarić na jednoj strani (tretira obranu), a Stipe Banić na drugoj (napadački red), dakako sve to nakon dobrog zagrijavanja i 10-15 krugova odrađenih na igralištu Kazimira i Silvia. Na sve ovo što se događa predsjednik Darko Banić je naoružan osmjehom, onako zadovoljan prikazanim kazao:

- Dobro je, nemamo ozlijeđenih, svi su predani radu, tim sam oduševljen, očekivati je dobre pripreme i odlično uigran sastav te spremnost svih igrača za natjecanje u ožujku.

„Zaskočili“ smo trenera Leu Šarića da nam se osvrne na odrađenih desetak dana treninga, evo što je kazao:

- U samoj prozivci sam igračima iznio plan i program rada. On se sastojao u tri faze, a trenutno smo na kraju druge, a to je uigravanje linija i kombiniranje momčadi za prvi sastav. Nemam nikakvih problema u radu, odnosu i ponašanju igrača, svi sve zadaće izvršavaju na najbolji način. Trebali bi krenuti s trećom fazom odigravanjem prijateljskih utakmica, no za to čekamo dozvolu Stožera, a onda ćemo moći odigravati utakmice. Trenutno mi je treningu 24 igrača, kompletne dvije postave, može se normalno raditi, kazao nam Šarić.

26. travanj 2024 05:19