StoryEditorOCM
SportSELI U ITALIJU?

Jedna veličanstvena noć bila je dovoljna da se Zadranin pojavi u prvom planu velikog kluba!

Piše Jutarnji list
28. ožujka 2020. - 20:54

Ako je vjerovati često točnim informacijama talijanskog dnevnika Corriere dello Sport, u talijanskom prvoligašu Napoliju uskoro bismo mogli imati dva Hrvata. Već smo pisali o mogućnosti da na Čizmu iz francuskog Marseillea preseli Duje Čaleta-Car, a društvo u posljednjoj liniji mogao bi mu praviti Šime Vrsaljko!

Nakon više ili manje uspješne epizode u madridskom Atleticu, sve je izglednije da će se jedan od stožernih igrača Hrvatske na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine opet okušati u talijanskom nogometu. Partija koju je odigrao protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka bila je dovoljna da bivši igrač Zadra, Dinama, Genoe i Sassuola opet skrene pažnju na sebe.

Vrsaljkovu su karijeru nakon Rusije obilježile ozljede, a iako na Wandi Metropolitano ima ugovor do ljeta 2022. godine, Napoliju neće biti problem izdvojiti onoliko novca koliko to Colchonerosi budu tražili. Navodi se da bi se cijena za Vrsaljka mogla kretati oko 15 milijuna eura, ali i da postoji mogućnost da se u zamjenu za Vrsaljka prema Madridu zaputi napadač Partenopeija, poljski internacionalac Arkadiusz Milik.

19. travanj 2024 12:28