StoryEditorOCM
SportFINALE SEHA LIGE

Još jedan sjajno organiziran sportski spektakl na Višnjiku: Telecom Veszprem treći put osvojio naslov prvaka, imali su briljantnog Corralesa Rodriga

Piše Dražen Žura
6. rujna 2020. - 22:11

Mađarska momčad Telecom Veszprem pobjednik je devetog izdanja SEHA Gazprom lige, oni su u finalu rezultatski bili bolji od makedonskog Vardara 1961, omjerom 35:27( 15:12) i tako došli do zlatnog odličja i svojeg trećeg naslova prvaka! Od početka ogleda, moglo se vidjeti kako Veszprem izgleda moćnije i uigranije u napadu, čvršće u obrani. Uostalom, odmah na startu su stvorili zavidnu prednost koju su 49. minuti podigli na velikih plus devet ( 28:19), što je za Vardar bila neuhvatljiv zaostatak.

Puno toga dobroga otišlo je na stranu Veszprema, jer su na vratima imali sjajnog Corralesa Rodriga. Podsjetimo, ranije je Meškov Brest svladao PPD Zagreb i uzeo brončano odličje.

Zaključimo, Zadar se otkako je Višnjika i dvorane " Krešimir Ćosić" zajedno s cijelom Hrvatskom, nagledao vrhunskih sportskih predstava. Prava je šteta što se ovoga puta koronavirus pokazao snažnijim od publike, međutim, teško je odagnati dojam kako je završnica SEHA Gazprom lige, uvažavajući sve prethodne, daleko ispred svih.

Doista, sve je funkcioniralo na savršen način. S pravom se može kazati kako je riječ o oglednom organizacijskom primjeru za sve koji će ubuduće u suradnji sa ŠC " Višnjik" odrađivati sličnu sportsku priredbu. Dobro je što su ovu rukometnu priču mogli vidjeti mnogi u trinaest europskih država koje su preuzele izravni televizijski prijenos.

K tomu preko raznih SEHA aplikacija, svi koji vole ovaj sport mogli su sudjelovati na razne načine, čak biti i virtualni navijači, te uživati u glazbeno scenskim sekvencama. Valja još jednom istaknuti kako je turnir odigran pod visokim epidemiološkim mjerama.

19. travanj 2024 17:58