StoryEditorOCM
SportSPORTSKE CRTICE

Josip Jurlina s MNK Olmissumom prvak Hrvatske u malom nogometu, a prezimenjak mu Jerko u vaterpolu! Evo i ostalih zanimljivosti...

Piše I.Gjergja
29. svibnja 2021. - 12:24

Malonogometni klub Olmissum iz Omiša je postao prvaka Hrvatske. Oni su sinoć u Makarskoj pobjedom nad domaćom momčadi Novo vrijeme apfel 4:2) ponovo po drugi put postali prvaci Hrvatske.

Ovo je zanimljivo za nas iz razloga što je pobjednika član i Starigrađanin, Josip Jurlina inače malonogometni reprezentativac. On je svojim igrama u tri utakmice umnogome doprinio da njegov klub postane prvak. Stoga bravo Josipe i naše čestitke!

Vaterpolo: Jerko Jurlina sa Mladosti prvak Hrvatske!

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba u odlučujućoj utakmici pobijedio je Jug AO iz Dubrovnika 12:11 i tako postao prvak Hrvatske. Zanimljivo da je u momčadi Mladosti jedan od njeni članova i Jerko Jurlina, mladac koji je dugi niz godina u ovom klubu. Prisjetimo se da je član Mladosti postao 2017. godine došao iz Zadra 1952, te dosad „pokupio“ pet trofeja. Bravo i za Jerka.

image
Slavlje igrača Mladosti
Cropix

Hajduk s Benkovčanima osvojili kup!

Bivši  mladi igrači HNK Velebita,  Marko Brkljača i Josip Baturina osvojili su ovogodišnji kup u dresu Hajduka iz Splita. Sigurno da je i ovo na ponos Velebiti i priznanje za njihov rad s mladim uzrastima. Sjetimo se da je Marko Brkljača pored ovog trofeja osvojio i juniorsko prvenstvo Hrvatske nedavno.

Malonogometni turnir „Smiljevac 2021“!

Počelo je natjecanje na „Smiljevcu 2021“, na kome je našlo sudjelovanje 62. malonogometne momčadi. Donosimo raspored za dva dana vikenda, kako slijedi.

Raspored za 29.svibnja (Subota): U 19:00 sati MNK Tortuga- MNK Pag, 20:00 sati MNK Konoba Vidak restoran Josip – MNK Samba, 21:00 MNK Tornado Bibinje – MNK Prvo kolo, 22:00  MNK Stanovi  – MNK Murvica.

Raspored za nedjelju 30. svibnja: U 19:00 sati MNK Albatros – Relja, 20:00 sati  MNK Ploča – MNK Gauni, 21:00 NK Abeceda – MNK Puntamika, 22:00 sata  MNK Tinj– MNK Bezimeni

26. travanj 2024 07:59