StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNITURNIR

Judo klubu Zadar pet odličja na 28. izdanju "Kupa Like"

Piše I.G.
29. studenog 2022. - 14:18

U Zagrebu je održan 28. Međunarodni judo turnir „ Kup Lika“ na kojem je nastupilo 48 judo klubova sa sveukupno 488 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije i Grčke. U dvorani „Sutinska Vrela“ natjecalo se u uzrastima dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 11 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom. Mladi Zadarski judaši i judašice su sa ukupno osvojili pet odličja od čega jednu zlatnu, jednu srebrenu i tri brončane medalje. Tako je u uzrastu dječaka i djevojčica do 14 godina, Tia Perinčić osvojila zlatno odličje, dok su Mia Katušić i Duje Tudorović osvojili brončano odličje. Marul Henjak i Eva Grčić su u ovom uzrastu zauzeli peta mjesta, Niko Radulović sedmo mjesto, a Filip Mažer je ostao bez plasmana.

U uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Kimi Matulović je osvojio brončano odličje dok je Barbara Pezelj ostala bez plasmana.

U uzrastu kadeta i kadetkinja do 18 godina Ena Knez je osvojila srebreno odličje dok je Luna Miljanić zauzela peto mjesto.

-U potpunosti sam zadovoljan onim što su naši članovi ostvarili na ovom jakom Međunarodnom natjecanju, bio je kratak trener Ante Zanki.

23. travanj 2024 20:59