StoryEditorOCM
SportSVAKA ČAST

Juniori Dalmatinca s jednim jedinim porazom ušli u Prvi dalmatinsku ligu! Leonardo Lučić je prvi strijelac prvenstva...

Piše Ivica Gjergja
19. lipnja 2021. - 11:48

Juniori HNK Dalmatinca iz Crnog cijelo su prvenstvo igrali odlično, njihova igra je oduševila sve i što je najvažnije na impresivan način došli su do naslova prvaka u Drugoj Dalmatinskoj ligi. Mladi Crničani su sa svojim juniorima koji igraju izvrsno, osvajanjem prvog mjesta ostvarili plasman i osigurali nastupe sljedeće godine u Prvoj Dalmatinskoj ligi.

„Dalmatinci“ su toliko bili dobri da su na kraju sezone pobjegli drugoplasiranom Primorcu čak 12 bodova. Tokom cijele sezone su imali jedan poraz. U svojim redovima imaju najboljeg strijelca juniorske lige, a to je Leonardo Lučić, koji je postigao 15 zgoditaka. Izvrsno je svojim igračima „trimao“ trener, Ante Morić koji nam je vidno zadovoljan kazao:

-Moji dečki su odigrali izvrsno cijelo prvenstvo, očevidan je bio razultat te igre. Kod njih je bilo dosta lijepih poteza, zgoditaka, igre u polju, jednostavno su odigrali na visokoj razini. Moram napomenuti da je većina ovih momaka igrala veći dio prvenstva i za seniorski sastav što je kvaliteta više, a svojim igrama su umnogome doprinijeli da Dalmatinac u seniorskom sastavu ostane u Prvoj ŽNL, kazao nam je Morić.

-U ovu mladež treba ulagat, to je ono nešto najbolje što trenutno od nogometaša imamo u Crnom. Zahvala njima i treneru Moriću na ostvarenom, sigurno je da ćemo ih maksimalno pratiti i podupirati u njihovim igrama, kazao nam je tehnički direktor, Rato Grgurević.

Juniori Dalmatinca, koji su nosili dres i osvojili prvo mjesto: Filip Smolčić, Bartul Lisica, Josip Valentić, Luka Prtenjača, Mihael Viduka, Josip Brcanija, Marko Bulić, Mateo Marjanović, Ante Zdrilić, Mate Šušić, Ante Josić, Antonio Knežević, Leonardo Lučić, Andro Matak, Dino Miljanić, mate Ortulan, Božidar Savić, Tino Pavlović, Ilija Barić, Tony Mišolonogin. Tener Ante Modrić. Tehnički direktor: Rato Grgurević.

22. travanj 2024 17:00