StoryEditorOCM
SportFUTSAL

Juniori Pakoštana u Biogradu zasluženo pobijedili Vrgorac

Piše Ivica Gjergja
25. veljače 2022. - 14:07

PAKOŠTANE – VRGORAC 2:1 (1:1)

BIOGRAD – SD Biograd. Suci: Hrvoje Klarić i Nina Nakić (oboje Šibenik).

Delegat: Oliver Živković (Šibenik) .

Strijelci: 1:0 Glumac 812), 1:1 Barišić (13), 2:1 Glumac (26).

Najbolji igrač: Luka Glumac (Pakoštane).

PAKOŠTANE: Knez, Glumac, Vujasin, Banović, Bezinović, Rašin, Gegollaj, Kurtov, Lukšić, Barešić. Trener: Slađan Milutina.

VRGORAC: Rašić, Dragičević, Stanković, Govorko, Raos, Klinac, Čuvale, Jukić, Radonić, Jelavić. Trener: Duško Martinac.

Prvi susret četvrtfinala odigrali su mladi igrači, juniori Pakoštana u Biogradu sa jednom od najboljih mladih momčadi, te u ovom natjecanju s Vrgorcem i zasluženo pobijedili. Pakoštanci su dosta dugo „lomili“ goste, no lopta nije htjela ući u mrežu da bi u 12. minuti Luka Glumac jednu lijepu akciju pospremio u gol za vodstvo.

Nisu dugo gosti čekali poravnanje samo minut kasnije poravnao je Šimun Ivo Barišić i s tim rezultatom je završio prvi dio susreta. Nakon odmora „napaljeni“ domaćini imali su igru i u 26. minuti ponovo je najbolji igrač utakmice Luka Glumac zabio za konačnu pobjedu. Velika pobjeda mladih dečaka iz Pakoštana, a što im puno znači za uzvrat koji se igra u subotu u 11. sati u Vrgorcu.

- Samo riječi hvale imam za naše mlade juniore, a što nam govori da su Pakoštane nepresušan izvod mladih talentiranih nogometaša koji nadolaze. Na njih smo svi ponosni, radit ćemo s njima vjerujte i za koju godinu imati respektabilan seniorski sastav, kazao nam je naoružan smiješkom radi dobre igre i pobjede, predsjednik MNK Pakoštana, Luka Šarin.

19. travanj 2024 20:45