StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

Kad Blaž i Bubo „siju“ golove: "Pakoštanci" razbili Strožanac sa 7:2!

Piše I.G.
20. svibnja 2022. - 21:42

PAKOŠTANE – STROŽANAC 7:2 (1:0)

Biograd – Dvorana OŠ Biograd. Suci: Edo Vulić, Tonko Turica i Levantin Kovač. Delegat. Tomislav ćurković - Zadar.

Strijelci: 1:0 Katuša (17), 2:0 Katuša (22), 2:1 Muše (26), 3:1 Barešić (28), 4:1 Maksan (30), 5:1 Birkić (35), 5:2 Šarić (36), 6:2 Marković (39), 7:2 Marković (40).

PAKOŠTANE: Jure Šarin, Roko Barešić, Martin bačkov, Jure Lokin, Vice Birkić, Ivan Rosan, Blaž Katuša, Mario Marković, Frane Bačkov, Riko Maksan, Luka Mitrović, Luka Kurtov. Predstavnik kluba Luka Šarin.

STROŽANAC: Marijan Šimunović, Dino Marić, Filip Milović, Ivan Paleško, Luka Jurić, Dino Bunić, Mata Buljan, Antonio Lisica, Antonio Kolovrat, Ante Šušić, Luka Jurdan, Luka Muše, Marko Katavić, Ivan Šarić. Voditelj: Hrvoje Šiško.

Koje lijepo izdanje malonogometaša Pakoštana! Iako su u prvom poluvremenu kvalifikacijske utakmice za popunu Druge lige vodili tek 1:0, u drugom je izašla iz svlačionice sasvim druga momčad nošena bodrenjem svojih vjernih navijača. Prvo je svoj šut isprobalo „krilo smrti“ Blaž Katuša, a da je na golu bilo i više vratara od jednog, sigurno ne bi zaustavili loptu - to je bilo vodstvo od 2:0.

Malo su se Pakoštanci opustili i odmah su kažnjeni, vode 2:1, strijelac je Luka Muše za goste. Redaju se iza toga prilike, igra se odlično od strane Pakoštana, a ta napadačka i borbena igra donosi još pet golova, jedan bolji i ljepši od drugoga. Istako se i Mario Marković – Bubo sa svoja dva , kao i Riko Maksan te Barešić. „Nakrivio je kapu“ nakon susreta predsjednik kluba, vidno zadovoljan, Luka Šarin:

-Naši dečki su pokazali igrom i zgodicima da s pravom konkuriramo za ulazak u Drugu ligi. Tek se na neki način uhodavamo, jedan od naših suparnika dobio je dobru „laštru“, a vjerujem da će i drugi koji nam budu na putu. Šalu na stranu, igramo dobro i to sve treba iskoristiti te ostvariti svoj cilj - ući u viši rang, kratko je rekao Šarin.

20. travanj 2024 00:34