StoryEditorOCM
SportUSPJEH BIOGRAĐANA

Kadeti Primorca najbolji na turniru u Novalji: Imaju vratara i igrača turnira, a pobjedu su posvetili preminulom Josipu Brkljačiću!

Piše Ivica Gjergja
21. lipnja 2020. - 19:19

Sudjelujući na nogometnom turniru kadeta u Novalji, gdje je nastupilo 12 momčadi, kadeti Primorca iz Biograda bili su najbolji. Oni su u finalu bili bolji od Zagorca iz Krapine pobijedivši ga 2:0 i osvojivši turnir.

Bio je to odličan turnir, a trijumf Primorca je zaslužen u jakoj konkurenciji jer su igrali najbolji nogomet. Najbolji igrač turnira je Primorčev Duje Bezinović, igrač o kome će se još čuti, a najbolji vratar turnira također je iz Primorca Tomislav Knez.

-Veliki je ovo uspjeh kadeta našeg Kluba i naše Škole nogometa te potvrda kvalitetnog i stručnog rada u kontinuitetu. Posebno bih istakao rad trenera Stipe Vulina, koji godinama nesebično, stručno i s puno znanja i ljubavi radi s djecom. Ovo je njegov i naš veliki uspjeh! Mi pobjedu na turniru posvećujemo prerano preminulom Josipu Brkljačiću, koji je prije nešto više od mjesec dana fizički napustio ovu ekipu čiji je bio član godinama. Josip ostaje zauvijek s nama i ovaj pehar posvećujemo njemu, kazao nam u emotivnom tonu voditelj Škole nogometa Primorca Jurica Knez.

Evo igrača Primorca koji su osvojili Novalju: Antonio Zubčić, Duje Bezinović, Jakov Došen, Karlo Kadija, Leo Batur, Lovre Banović, Stipe Došen, Tomislav Knez, Filip Zurak, Ivan Leonardo Zrilić, Antonio Jurjević, Marko Bobanović, Selimir Lihić, Davor Jakovina, Luka Jeličić, Dominik Gobin. Trener Stipe Vulin. Voditelj Jurica Knez.

15. travanj 2024 14:36