StoryEditorOCM
SportNOGOMETAŠI ZADRA NEMAJU IZBORA NA GOSTOVANJU U PLOČAMA

Karlo Torbarina: „Svaka je utakmica kvalifikacijska – moramo dobiti!"

Piše Ivica Gjergja
20. travnja 2018. - 16:28
gosk-hajduk08-291016

Pred gostovanje kod Jadrana LP u Pločama, Zadar je odradio sve pripreme i u klubu sutra očekuju dobru utakmicu koja bi trebala donijeti i bodove. Nije na odmet imati respekta prema protivniku, ali Zadrani će nastojati sve učiniti kako bi što bolje prošli.

Zagora je „kuvertirana", nova tri boda su u prevrtljivoj utakmici uzeta, a jedan od najbolji na tom susretu Karlo Torbarina pred gostovanje u Pločama kazao je:

-Utakmica odigrana na Stanovima sa Zagorom pokazala je da u ovoj ligi, ne da ne smiješ nikoga podcijeniti i pomisliti da ćeš ga lako dobiti, nego moraš maksimalno naporno raditi cijeli susret kako bi pobijedio. U prvom dijelu susreta bilo je 1:1, a onda 1:3 za Zagoru, skupili smo glave, dokazali da možemo jer je naša spremnost došla do izražaja. Svaka momčad pada posljednjih 20 minuta, a tada se mi dižemo i pokazali smo da se možemo vratiti i s minusa od dva gola. Uzeli smo nova tri boda, u Ploče sutra idemo znajući da su dobra momčad, ali mislim da ćemo tamo nastaviti naš niz neporaženosti i da ćemo ostvariti cilj i izboriti Drugu ligu. Jadran LP je domaća momčad, uzeo je bodove Splitu, pa ni nama neće biti lako no skupit ćemo se, nama igra samo pobjeda. Očekujem da ćemo pokazati dobru igru i pobijediti.

Neće biti Jurića i Tokića, no zamjena ima, momčad je spremna?

-Pet kola je ispred nas. Svaka nam je na neki način kvalifikacijska, tri imamo doma, a dvije na strani. Naš cilj se zna i tu kalkulacija nema, onaj koga nema bez njega se može i mora, a oni koji uđu bit će dostojna zamjena i dat će svoj maksimum. Vjerujem u nas, iz susreta u susret idemo na tri boda i cilj će biti ostvaren, kazao je Karlo.

 


 

 


 


 


 


 


 

08. svibanj 2024 15:18