StoryEditorOCM
SportVELIKA KONKURENCIJA

Kickboxing klub Palestra drugi najbolji klub na Zabok Openu: osvojili 10 zlata, 7 srebra i 5 bronci!

Piše Zadarski.hr
23. svibnja 2022. - 18:54

Na jučer održanom natjecanju zadarski Kickboxing klub Palestra nastupio je s velikim brojem boraca, njih 16,  te su osvojili ukupo 10 zlata, 7 srebra i 5 bronci!

Svi njihovi natjecatelji pružili su odlične borbe, srčane i tehnički dobro odrađene, što potvrđuje i sam rezultat. 

U najmlađoj dobroj skupini djevojčica, Ema Čančar je nakon dvije pobjede osvojila zlatnu medalju u point fightingu na svom prvom natjecanju. Uvjerljivo zlato u point fightingu osvojili su i kadeti Frane Ljutić i Ivan Kruneš. Karlo Vundać je bio naš jedini borac u light contactu gdje osvaja najsjajnije odličje, a u još dvije discipline kick lightu i point fightu odličnim borbama dolazi do finala i osvaja dvije srebrne medalje.

Po dvije zlatne medalje osvojili su Marko Kutija i Josip Ćumurdžić u disciplinama point fighting i kick light, dok u disciplini kick light nastavljamo najsjajniji niz pobjedama kadeta Marjana Bagavca i seniora Ivana Zelića koji su se također popeli na najvišu stepenicu postolja. 

Nakon odličnih borbi, finalne borbe izgubili su i tako ostali na srebrnom odličju Korina Mamić, Lazar Vuletić, Ivano Strguljica, Antonio Peša te Kristijan Nikolić.

Brončano odličje osvojili su Ivan Kruneš, Marko Kutija, Marijan Bagavac,  Lana Rnjak te Stefan Vrcelj, dok Antonio Mamić na svom prvom natjecanju gubi u kvalifikacijskim borbama. 

Po završetku turnira nekoliko naših boraca proglašeno je najboljim borcima svoje dobne skupine i discipline gledajući na razini cijelog turnira: 

1. Ivan Zelić - kick light - najbolji senior

2. Marko Kutija - point fighting - najbolji mlađi kadet 

3. Ivan Kruneš - point fighting - najbolji stariji kadet

4. Marjan Bagavac - kick light - najbolji stariji kadet 

Na jučerašnjem turniru nastupilo je ukupno 375 boraca iz 31 kluba, a svi naši natjecatelji pokazali su da ih u ovom sportu čeka lijepa budućnost, uz nastavak kvalitetnog i redovitog treniranja.

18. travanj 2024 22:36