StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

KK Sonik Puntamika neće tako lako uzeti bodove momčadi Cedevite

Piše Ivica GJERGJA
4. veljače 2022. - 14:49
Zadar, 050122. Dvorana Jazine. KK Sonik Puntamika - KK Cedevita Junior kosarkaska utakmica 9. kola HT Premijer lige. Na fotografiji: Petar Maric.Jure Miskovic/Cropix

Susret Cedevite junior i Sonik Puntamike neće biti nimalno lagan za Zadrane. Susret je to dviju momčadi koje imaju sasvim drugačije ambicije i okruženje rada. Dok „vitamini“ jure vrh ljestvice, „Sonik“ ima svojih problema koji su ih izbacili iz kolotečine treniranja, a uz to se nalaze u donjem dijelu ljestvice.

U Splitu su tijekom susreta pokazali kako, poglavito u prvoj četvrtini koju su dobili, imaju snage za igru pa se očekuje da to pokažu i u ogledu s Cedevitom. Prošla su vremena kada je „Punta“ bila svojevrsni hit, jer je sada očekuje prava borba za ostanak u ligi i sigurno je da će već s Cedevitom tražiti priliku kako bi uzeli bodove. no, s obzirom na to da nisu trenirali, teško je što reći.

- Najaviti ovu utakmicu iz sportske perspektive je nemoguće, jer momčad nije odradila nijedan trening zbog već objavljenih problema oko ispunjavanja ugovorenih obveza. Moj stožer i ja se možemo jedino nadati da će sitacija biti što brže riješena kako bi se mogli nastaviti baviti sportskim dijelom i pokušamo iskompezirati ovaj period bez treninga, kazao je trener Stipe Kuliš.

Susret Cedevita junior – Sonik Puntamika igra se u subotu u 16:30 sati u Zagrebu.

27. travanj 2024 17:17