StoryEditorOCM
SportPRIOPĆENJE

KK Zadar će sam platiti kaznu HKS-u, a žele da se novac koji prikupljaju navijači donira u humanitarne svrhe

Piše ZADARSKI.HR/KK ZADAR
30. travnja 2021. - 15:29
Zadar, 150220. Dvorana Kresimira Cosica. Utakmica finala Kupa Kresimira Cosica izmedju KK Zadar i KK Cibona. Na fotografiji: slavlje navijaca i igraca Zadra koji su nakon 12 godina osvojili Kup Kresimira Cosica, Tornado.Luka Gerlanc/Cropix

Nakon što je Udruga navijača Tornado pokrenula akciju prikupljanja novaca kako bi KK Zadar platio kaznu koju je dobio od HKS-a, iz KK Zadar su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Zahvaljujemo na podršci svim navijačima koji su podigli glas i organizirali se sa željom da u okviru svojih mogućnosti pomognu oko isplate kazne koje je klub dobio na utakmici s Cibonom u Zagrebu. Podsjetimo se, nakon nekoliko upitnih sudačkih odluka reagirao je trener Veljko Mršić sa željom da zaštiti svoje igrače i zatim je zaradio isključenje. 

Klub je donio odluku da će sam platiti kaznu prema HKS-u sa željom da se prikupljeni novac navijača donira u humanitarne svrhe.

Dugi niz godina čekamo titulu prvaka Hrvatske. Prošle sezone prvenstvo je prekinuto zbog pandemije, ali ove sezone ćemo učiniti sve da se titula vrati u Zadar.

S vašom podrškom sve je moguće. Iako su tribine prazne, ova inicijativa je dokaz da nismo sami i da zajedno idemo prema završnici sezone, sezone u kojoj imamo priliku osvojiti dvostruku krunu. #IgrajZadre

19. travanj 2024 09:57