StoryEditorOCM
SportNK ZADARNOVA

Klub je dobio trenersko pojačanje: pridružuje im se Josip Bilaver!

Piše Ivica Gjergja
23. srpnja 2020. - 13:24

Nakon Alena Glavića i Damira Čačića, još jedan trener, Josip Bilaver iz NK Zadra, otišao je u NK Zadarnova trenirati djecu. Podsjetimo da je Bilaver zadarski nogometaš sa preko 200 nastupa u Prvoj HNL, cijeli je život posvetio matičnom Zadru, postavši tako prava nogometna ikona. Po završetku igračke karijere odmah je započeo trenersku, preuzevši jednu omladinsku selekciju, uz paralelno obrazovanje na Akademiji HNS-a.

Evo što je o novom trenerskom pojačanju rekao voditelj škole nogometa NK Zadarnova, Antonio Perica:

- Mislim da Josipa Bilavera široj javnosti ne treba posebno predstavljati. Svi znaju kakav je igrač bio i s koliko je energije, ljubavi i predanosti igrao za svoj Zadar. Poznajemo se gotovo cijeli život i mogu reći da njegovo poštenje i odnos prema radu, uz neupitno nogometno znanje i iskustvo stečeno kroz godine prvoligaškog igranja, našem klubu donose još jednu veliku dodatnu kvalitetu. Mladi igrači od njega mogu jako puno naučiti, ne samo o nogometu, nego i o sportskom načinu života i siguran sam da će im on to znanje znati prenijeti na pravi način - kazao je Perica.

Josip Bilaver će ove sezone voditi momčad papalina, odnosno djece u dobi od 7 i 8 godina, a dat će svoj doprinos i u cjelokupnom radu kluba, evo njegovog viđenja:.

- Jako mi je drago što dolazim u klub mog prijatelja Antonija Perice, ali prije svega u klub koji je vrlo dobro posložen i organiziran, s jasnim idejama, programima i ciljevima. Mislim da je takvo nešto nedostajalo zadarskom nogometu i da s ovakvim radom i ustrajnošću NK Zadarnova može još mnogo napredovati i postići velike stvari. Dat ću sve od sebe da svojim znanjem i iskustvom doprinesem tom projektu i jako se veselim novom izazovu i početku nove sezone - kazao je Bilaver.

U NK Zadarnova u tijeku su upisi djece (4 - 17 godina) u školu nogometa za novu sezonu, a sve informacije mogu se dobiti putem e-maila nkzadarnova@gmail.com ili putem službenih profila kluba na društvenim mrežama.

19. travanj 2024 07:54