StoryEditorOCM
SportZADAR U TREĆOJ LIGI

Knežević: ‘Čestitam momčadi koja je napravila pravo čudo. Bilo je i propusta, nerazumijevanja, no vjerujem da smo ostvarili postavljene ciljeve‘

Piše HNK Zadar
1. srpnja 2021. - 13:45

Predsjednik HNK Zadar Damir Knežević uputio je javnu čestitku povodom ulaska HNK Zadar u Treću ligu. Prenosimo je u cijelosti:

Prije svega želim čestitati momčadi koja je napravila pravo čudo i ostvarila ono što je bio natjecateljski cilj ove sezone, a to je ulazak u 3. ligu.

Ponosan sam na njih i na rad suradnika tijekom cijele sezone. Dobili smo povjerenje i dali svoj maksimum kako bi se klub u natjecateljskom, a još važnije u radu omladinske škole vratio među najbolje hrvatske klubove.

Napravili smo veliki korak naprijed, bilo je i propusta, nerazumijevanja, no vjerujem da smo ostvarili postavljene ciljeve.

Osnovni uvjet koji je gradonačelnik stavio pred nas je transparentno poslovanje te ćemo u narednim danima podnijeti detaljan izvještaj Gradu Zadru, a onda i zajedno s čelnicima grada vidjeti što je najbolje za daljnji razvoj i napredak kluba.

S poštovanjem, Damir Knežević

Predsjednik HNK Zadar

04. svibanj 2024 14:43