StoryEditorOCM
SportNEMA ODMORA

Košarkaši Zadra pred sutrašnji dvoboj protiv Šibenke. Drežnjak: "Nema opravdanja, valja se što prije skoncentrirati na novu utakmicu"

Piše D. Žura
22. siječnja 2022. - 18:05

Zadar se, nedvojbeno, nije stigao ni odmoriti kako spada nakon ogleda s Krkom u Admiral BET ABA ligi, a pred vratima im se nalazi utakmica protiv Šibenke. 

Ali, nije to Zadranima prvi put da praktički s jedne utakmice "uskaču" u drugu, čak  i u drugo natjecanje, odnosno HT Premijer ligu. Ovoga puta imaju i malo sreće jer igraju na svojem parketu.

- Navikli smo na ovakve situacije, istina, nisu nimalo ugodne jer je u iznimno kratkom vremenu potrebno uhvatiti zraka, obnoviti energiju . Ali nema koristi od bilo kakvog opravdanja, valja nam na vrijeme prebaciti misli s Krke na Šibenku. Nekako, kao u našem prvom ovosezonskom susretu, igramo s njima nakon obaveza u ABA ligi.

Važno je ne dozvoliti suparniku da nas odvede u rezultatski tjesnac, odnosno, moramo pronaći način kako do mirne utakmice za nas – kazao je Dario Drežnjak, uvjeren u mogućnost dobrog rasporeda minutaže za svakoga, jer nakon Šibenika slijedi Kup utakmica u Puli.

Drežnjak je protiv Krke imao odlične brojke u statistici, što nije promaknulo zadarskoj publici, koja ga je, ponovimo, ispratila  simpatičnim pozdravom: "Žuti, žuti"!

- Kad sam dolazio u Zadar onda su mi svi pričali o takvim situacijama u kojima te navijaču prepoznaju, doista, lijep je to osjećaj – kazao je Drežnjak.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 19 sati.

20. travanj 2024 15:36