StoryEditorOCM
SportPRVI MEMORIJALNO-HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR „ANTONIO JURJEVIĆ“

Kouljska mladost PS „ubila“ Hajduka iz Pridrage!

Piše Ivica Gjergja
24. kolovoza 2017. - 16:28
jaj4 (1)

Već na otvaranju igranja utakmica na malonogometnom turniru „Antonio Jurjević“ naslutilo se da bi ovo mogla biti večer prave i na ostalim susretima golijade.

U osam susreta postignuto je ukupno 50 zgoditaka ili u prosjeku po susretu 6,3 što je velik prosjek. Sve to govori da su strijelci bili raspoloženi i da im se „otvorilo“. Tako je u prvom susretu, Kouljska mladost PS izbušila vratara Hajduka iz Pridrage, pala je osmica, a istakao se Lovre Kresović koji je postigao četiri zgoditka, a Deni Kolega tri.

Brodarica je lako izašla na kraj sa „mamurnim“ Stanarcima koji su noć prije imali feštu, pa jednostavno nisu imali force za utakmicu, sreća što i više puta nisu kapitulirali. Primili su četiri komada od vrlo dobre Brodarice koju je predvodio Šime Perić sa dva postignuta zgoditka. Fortuna Drage je odigrala odličan susret nakon povratka Stipe Bašića krenula im je i realizacija, postigli su čistu peticu u mreži Borika, kojima ni Tedi Surać nije pomogao.

Ploča je „zašpadala“ Špade četiri puta, a Varoš kao i uvijek je bio dominantan s kojima su Gauni bili samo mali „gauni“. Raštane kanela na krilima Luke Zrilića ruše sve pa su tako pokazali i Ljevici tko je bolji, da kod Sukošana iako je igrao nije imao svoj dan strijelac Darko Smolić i njegovi iz Sukošana su izgubili od Deportivo la Murvica. Poljica su bila bolja od Primorca iz Ljubča na šesterce, regularni dio završen je 3:3.

Večeras se turnir ne igra, slobodan je dan, iz razloga jer dosta igrača koji igraju na turniru ide na utakmicu Hajduk – Everton, obavijestili su iz Organizacionog odbora turnira. Ovim putem Hajduku su poželjeli puno uspjeha, pobjedu i da se plasira u europsku ligu.

Rezultati odigranih utakmica:

KOULJSKA MLADOST PS – HAJDUK PRIDRAGA 8:1 (Kresović 4, D. Kolega 3, J. Kolega/Zubčić),

BRODARICA – STANOVI 4:0 (Perić 2, Antović, Škara),

FORTUNA DRAGE – BORIK 5:1(Bašić 3, Katuša 2 / Surać),

PLOČA TIPSER – ŠPADA 4:1 (Jurjević 2, Ivković, Čačić / Novoselović),

VAROŠ – GAUNI 4:1(Čurjurić 2, Lekaj, Krajačić /Ćurković),

LJEVICA – RAŠTANE KANELA 2:4( Radeta, Budan / Šare, Zrilić, Čačić, Colić),

SUKOŠAN – DEPORTIVO LA MURVICA 1:5( Marić / Mičić, Gospić, Jukić 2, Šarić),

POLJICA – PRIMORAC LJ na šesterce 6:5 (3:3) Vučković 3 / Vrsaljko, Jović, Lučić).

 

 

27. travanj 2024 05:57