StoryEditorOCM
SportRADNO I PREDANO

Krenule pripreme u HV Posedarje. Evo sastava na koji računa šef struke Jole Butić

Piše I. Gjergja
21. srpnja 2021. - 12:15

U HV Posedraju priprema za novu sezonu krenule su žestoko, svih 23 igrača koji su već prvog dana bili na treningu ispustili su dušu od rada. Šef struke Josip Jole Butić već prvog dana priprema i „drila“ najavio je neke promjene u igračkom sastavu. One su se i dogodile.

-Za sezonu procijenili smo da nam je potrebno 26-27 igrača. Okosnicu će činiti igrači koji su bili i prošle godine, a što se tiče pojačanja, dolazi u obzir kvalitetan kadar. Dečki su već prvog dana rada na pripremama bez primjedbe, vjerujem da će tako biti i do kraja ovog dijela. Već su s nama nova lica u liku Ivana Brkić iz Primorca, te Marka Gambiraže iz Zadra. To su igrači kvalitetni i uklapaju se u kvotu mlađih s kojima treba početi susret. Trenutno su nas napustili Luka Vrsaljko, Denis Remšak i Josip Babić, kaže nam Butić.

Ima naznaka da bi se teren na vašem igralištu preuređivao, gdje ćete igrati?

-Mi sada normalno radimo i treniramo na našem igralištu „Gordan Demo“. Hoće li se tijekom ljeta mijenjati trava ne znam, no ako bude negdje ćemo drugo naći vrijeme za rad. U planu nam je odigrati šest-sedam prijateljskih utakmica, a što smo prosudili da bi nam bilo dovoljno da se dobro spremimo za početak natjecanja u ligi i da budemo na razini igara od lani, a što je i naš cilj za ovu godinu ponoviti taj uspjeh, kazao je Butić.

Ovi igrači će „tražiti“ dres „Viteza“ za prvenstvo i kup: Karlo Jurjević, Marko Ivančić, Mario Pedišić, Luka Klanac, Jure Ivandić, Domagoj Torbarina, Lovre Klanac, Josip Jurjević, Mihael Viduka, Toma Magaš, Roko Jurić, Ivan Tokić, Ivan Brkić, Marko Gambiraža, Mario Surać, Josip Ivković, Roko Kovač, Patrik Knežević, Vedran Smokrović, Karlo Torbarina, Mateo Rončević, Josip Brkić, Vito Rodić, Nino Jurjević, Duje Pevalović, Roko Klanac i Ivan Klanac.

Stručni stožer: Josip Butić, Ivan Šimurina, Ante Džaja.

19. travanj 2024 08:29