StoryEditorOCM
SportODLIČJA I TURNIRI

Lipan je je u TKD Plovanija bio mjesec pun aktivnosti, od turnira koji su organizirali do polaganja za više pojaseve. Evo tko ih je sve dobio

Piše I. Gjergja
2. srpnja 2024. - 11:29

Što se tiče aktivnosti u lipnju za TKD Plovaniju bilo ih je dosta. Na samom početku mjeseca održan je u njihovoj organizaciji turnir „ 5. Zadar open 2024“, koji je odobren od strane Hrvatskog Taekwondo Saveza za kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju. Pored turnira održano je polaganja za više pojaseve. Turnir se održao početkom lipnja u centralnoj dvorani ŠRC Višnjik. Plovaniju su predstavljali brojni članovi, a ukupno su osvojili 43 odličja u svim uzrasnim kategorijama te u ukupnom poretku osvojili prvo ekipno mjesto na turniru. Na natjecanju su nastupili klubovi iz tri države Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

-Zahvalan sam svima koji su nastupili, bilo je to jedno lijepo druženje i borba za što bolji rezultat svih natjecatelja na turniru. Častitke svima-  kazao nam je kratko trener Plovanije Antonio Čačić.

**Polaganje za više pojaseve!

Neposredno po okončanju turnira u Klubu su počele pripreme za polaganje za više pojaseve. Svi prijavljeni članovi uspješno su položili za učeničke pojaseve te na taj način završili prvu polovicu natjecateljske sezone. Stečenim znanjem za viši bijeli pojas položili su: Mihaela Jurjević, Hana Pavelić, Leonid Štefanac, Mate Brkić, Nina Brkić, Katarina Marnika, Josip Marić i Lucija Šimičević. Za ŽUTI pojas: Sabrina Buljat, Elena Buljat, Lucija Lisica, Gloria Nimac, Klara Marušić, Petra Jurlina, Mateo Jurjević, Lovre Rogulja, Josip Đuđik, Lovro Košutić, Petar Klanac, Antea Strsoglavec, Iris Simić, Dorian Hercig, Benjamin Brkljača, Lara Strsoglavec i Mikula Matulina. ZA VIŠI ŽUTI: Mia Selin, Mia Milić, Viktoria Čačić, Manuela Paić, Anđela Čačić, Gabrijel Kraljev. ZA ZELENI pojas: Luana Lleshi, Amber Lukić, Luka Maroević i Lana Topalović. ZA PLAVI pojas: Leona Lleshi, Maks Baraba, Nika Zelić i Ivan Maroević. ZA VIŠI PLAVI pojas: Kanai Leventić i Stella Frleta. ZA VIŠI CRVENI: Antonio Dellavia.

16. rujan 2024 22:11