StoryEditorOCM
SportNOVA SURADNJA?

Livaković poslao zahtjev predsjedniku Fenerbahçea, želi se ponovno udružiti s čovjekom iz Dinama

Piše SN
24. studenog 2023. - 14:39

Dominik Livaković uputio je iznenađujuć zahtjev vodstvu Fenerbahçea, piše u uvodu teksta na turskom Fotosporu. Kako prenosi turski medij, "jedinica" Vatrenih u stožeru İsmaila Kartala, trenera turskog velikana, htjela bi vidjeti Sandra Žufića.

Riječ je o 44-godišnjem treneru vratara koji je s Livakovićem tri godine surađivao u Dinamu, od travnja 2020. do svibnja 2023. Žufić je iz Rovinja, a zadnji angažman imao je u Trabzonsporu, gdje je bio član stožera Nenada Bjelice od lipnja do listopada ove godine, kada je, zajedno s Bjelicom, završen njegov mandat u turskom klubu.

No prema novim navodima, Žufić je Livakovićeva želja u drugom turskom velikanu, koji trenutačno drži vrh tamošnjeg prvenstva s 31 osvojenim bodom u 12 odigranih susreta, a prvi poraz doživjeli su početkom listopada od Trabzonspora.

Livaković je dosad upisao devet nastupa u prvenstvu, a u njih čak šest nije primio pogodak.

Inače, kako pišu Turci, Edin Džeko i Dušan Tadić od predsjednika Alija Koça zatražili su još jednog člana stožera, koji je dobar poznavatelj jezika, s obzirom na da, navodno, postoji problem s komunikacijom unutar svlačionice.

02. svibanj 2024 11:06