StoryEditorOCM
SportSELI NA ISTOK

Lovren napustio Liverpool! Klub se oprostio od njega i objavio ime nove momčadi legendarnog vatrenog

Piše SN/JL
27. srpnja 2020. - 14:53

Dejan Lovren definitivno napušta Liverpool. Objavio je to njegov klub na službenoj stranici kluba i oprostio se od igrača koji je šest godina nosio dres Redsa!

"Bio je jako bitan naš igrač", poručio je i legendarsni trener Jürgen Klopp.

Englesku Premier ligu zamijenit će - ruskom! Seli u St. Petersburg gdje će braniti boje Zenita.

Lovren je nastupio 185 puta za Liverpool nakon što je iz Southamptona stigao u srpnju 2014. godine. Zabio je osam golova u tom razdoblju.

Na stranici se posebno ističe gol koji je zabio protiv Borussije Dortmund u travnju 2016. godine, a koji je pogurao Liverpool prema polufinalu Europske lige. 

"Njegova uloga u osvajanju prošlosezonske Lige prvaka bila je iznimna. Isto tako i u osvajanju Svjetskog klupskog prvenstva 2019. godine, a njegov doprinos osjetili smo i kroz utakmice u kojima smo ove sezone osvajali Premiership", oprašta se od njega službena stranica kluba.

Lovren je ove sezone odigrao samo 10 ligaških utakmica za Liverpool. Navijači se također opraštaju od njega...

"You'll never walk alone", "Radio je greške, ali tko ih nije u životu!", "Neopjevani heroj", "Želimo ti sve najbolje u nastavku karijere"...samo su neke od poruka fanova.

image
I navijači se opraštaju od poznatog vatrenog
Fb Liverpool

Zenit će biti  šesta postaja u iznimnoj karijeri Vatrenog. Šesti profesionalni klub nakon Dinama, Intera, Lyona, Southamptona i Liverpoola.

Karijera koja traje, novi veliki izazov..

20. travanj 2024 05:12