StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

Luka Bujas u Kolumbiji, prihvatio je ponudu da bude trener novoosnovanog kluba KK Corsarios iz Cartagene: „Prvi dojmovi su odlični“!

Piše Ivica GJERGJA
29. srpnja 2021. - 11:22

Netom što je okončao sudjelovanje na ljetnjem kampu košarke u Zaboku, Luka Bujas mladi i potentni košarkaški trener došao je doma, uzeo "valižu" i otputovao u - Kolumbiju. Luka je prihvatio ponudu da bude trener novoosnovanog kluba KK Corsarios iz Cartagene, koji će se natjecati u prvoj Kolumbijskoj košarkaškoj ligi. Nakon dolaska u Kolumbiju Luka se javio i kazao:

- Divno su me ljudi iz kluba primili, podsjetit ću vas da je grad Cartagena jedno od turističkih mjesta Kolumbije, sličan našem Zadru. Sretan sam što sam dobio ovu ponudu. Ovdje je košarka popularna, a kvaliteta kolumbijske lige je na zavidnoj razini. Imam nešto više od mjesec dana priprema, natjecanje u ligi počinje u rujnu, a završava sredinom studenog. Nakon toga ću sjesti sa čelništvom kluba i vidjeti što dalje. Ovim putem bih zahvalio Vedranu Pavličeviću koji je posredovao u sklapanju ugovora, te Željku Pavličeviću i Aleksandru Petroviću koji su svojim preporukama pomogli da se ovaj angažman ostvari, kazao nam je Luka Bujas.

23. travanj 2024 22:58