StoryEditorOCM
SportATLETIČARI "ALOJZIJA STEPINCA" NA PRVENSTVU U VIŠEBOJIMA:

Luka Krševan Nižić osvojio broncu u šestoboju - u srijedu ekipno prvenstvo države

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2018. - 16:57

Na prvenstvu Hrvatske u višebojima nastupili su i atletičari Atletskog kluba Alojzije Stepinac pod vodstvom trenera Mate Bulića i Slobodana Miolovića. U Zagrebu je nastupio kadet Luka Krševan Nižić u šestoboju koji je osvojio izvrsno treće mjesto i time potvrdio da je jedan od naših najsvestranijih atletičara i velik potencijal za nastupe na međunarodnim natjecanjima.

U konkurenciji limačica u troboju nastupile su Ema Plazina plasiravši se na visoko 5 mjesto u konkurenciji 40 limačica iz cjele Hrvatske dok je Kata Bobić ostvarila dobar nastup u istoj konkurenciji. Predsjednik Kluba Mladen Peša je izjavio:

-Prezadovoljan san nastupom naših predstavnika na prvenstvu Hrvatske u višeboju, a još me više raduje plasman kadetske ekipe na finale ekipnog prvenstva Hrvatske koje se održava u Splitu u srijedu 16.05. Prvi put u zadnjih 20 godina dogodilo se i to da je jedna atletska ekipa iz Zadra izborila nastup u završnici ekipnog prvenstva Hrvatske. Ovo je samo dokaz da radimo sustavno i kvalitetno sa svim dobnim uzrastima.

Na finalu će nastupiti Branimir Nakićen 100m i bacanje kugle, Stipe Radović 300m i 100m prepone, Karlo Brkić 800m i bacanje koplja, Leon Brkić 3000m, Luka Krševan Nižić skok udalj i skok uvis, štafeta 4x100m Marin Viduka, Stipe Radović, Branimir Nakićen Luka Krševan Nižić dok su rezerve David Dragaš, Luka Jurjević, Antonijo Višić i Rafael Miolović, a s njima će biti i treneri Slobodan Miolović, Mate Bulić, Hrvoje Ivković te vođe puta predsjednik Mladen Peša i sportski direktor kluba Hrvoje Ivković.

23. travanj 2024 08:57