StoryEditorOCM
SportPRIPREME REPKE

Luka Marinović iz Poličnika izbornik je futsal ženske A reprezentacije Hrvatske: "Pripreme u Svetoj Nedelji prošle su odlično!"

Piše Ivica Gjergja
2. listopada 2021. - 12:31

Luka Marinović, iz Poličnika, izbornik je futsal ženske A reprezentacije Hrvatske koju je okupi na pripremama u Svetoj Nedelji igračice kandidatkinje za predstojeći nastup na kvalifikacijskom turniru u Karlovcu za odlazak na Europsko prvenstvo.

Turnir će se odigrati 19. do 22. listopada, a na njemu će pored domaćina Hrvatske nastupiti reprezentacije Portugala, Poljske i Slovenije.

- Na pripremama u Svetoj Nedjelji proveli smo pet dana odradili devet treninga i uvjerili se u mogućnost svaka od pozvanih kandidatkinja koje su bile. Onih 12. igračica koje će nastupiti na kvalifikacijskom turniru u Karlovcu objavit ćemo naknadno. Prema onome što smo radili i kako su kandidatkinje sve provele zdano zadovoljni smo - kazao nam je nakon povratka doma sa priprema izbornik Marinović.  

Na pripremama su bile igračice: Petra Barbir - kapetanica Super Chicks, Petra Lerotić - MC Plus, Nikolina Severinski - Alumnus Sesvete, Tomislava Matijević - Femminile Molfetta, Sandra Brkan - ASD Futsal Ragusa, Marijana Orešić - Alumnus Sesvete, Buga Slavica - Mirlović Zagora, Sara Bučić - MC Plus, Lucija Svorcina - MC Plus, Andrea Telišman, Martina Krog, Marija Žagar, Valentina Stipančević , Gabrijela Gaiser, Ema Rogar , Sandra Trstenjak – sve Alumnus.

26. travanj 2024 15:43