StoryEditorOCM
SportOKUPLJANJE FUTSAL ŽENSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE

Luka Marinović: "U Varaždinu ćemo se uvjeriti u mogućnosti naših cura!"

Piše Ivica Gjergja
27. lipnja 2019. - 11:03
1_futsal_zene14-051215

Poličanac Luka Marinović, inače trener Super Chicksica, prvi je pomoćnik izbornika Futsal ženske reprezentacije Hrvatske Jakova Ungarova. Reprezentativke, koje će od 27. do 30. lipnja odigrati tri prijateljske utakmice, okupljaju se danas, u četvrtak, u Varaždinu.

Prva će prijateljsku utakmicu odigrati u četvrtak od 16 sati uz protivnice iz Poljske. U petak od 18 sati nastupit će protiv reprezentacija Moldavije, a u nedjelju u 18 sati protivnice su im Talijanke.

Pored izbornika Jakova Ungarova i Luke Marinovića pozvano je 15 reprezentativki: Andrea Telišman, Petra Lerotić, Tihana Nemčić, Mateja Tomić, Sandra Brkan, Tomislava Matijević, Valentina Stipančević, Andrea Valušek, Petra Pezelj, Marija Žagar, Gabrijela Gaiser, Petra Bračevic, Helenna Hercigonja Moulton, Sandra Trstenjak.

U stožeru su još pored Ungara i Marinovića, Mario Modrušan iz Alumnusa i Anja Franja iz MC Plusa.

- Ovo okupljanje je po planu i programu Futsal reprezentacije za ovu godinu. Odigrat će se tri prijateljske utakmice. U Varaždinu ćemo se kroz utakmice uvjeriti u trenutne mogućnosti naših cura, koliko su spremne i koliko mogu dati u tri utakmice, kako bi znali što i kako dalje raditi- kazao nam je Marinović.

24. travanj 2024 04:03