StoryEditorOCM
SportKAPETAN

Luka Modrić: Nadam se da ću se povući u Real Madridu. Ovo je moja kuća

Piše HINA
19. svibnja 2022. - 08:36

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u srijedu kako se nada igranju još nekoliko godina za Real Madrid gdje namjerava i završiti igračku karijeru.

"Nadam se da ću se povući u Real Madridu. Real je moja kuća, osjećam se jako sretnim u klubu, u gradu, te osjećam da sam uistinu drag ljudima", izjavio je 36-godišnji Modrić u Madridu gdje su mu španjolske sportske novine Marca dodijelile svoju nagradu nazvanu "Legenda".

"Moja obitelj je također jako zadovoljna pa zbog toga očekujem da ću nastaviti ovdje još godina. Nadam se da ću karijeru završiti u Real Madridu", dodao je najstariji igrač "kraljevskog kluba" tijekom primanja nagrade.

Real Madrid je ove sezone osvojio španjolsko prvenstvo i Superkup a za 10 dana će igrati finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

U polufinalu Lige prvaka je svladao Manchester City, a prije toga Chelsea i Paris SG.

"Najteže je bilo protiv Cityja jer gotovo da više nije bilo vremena. No, ekipa i navijači su vjerovali do kraja jer je to u srži ovog kluba. Na kraju smo zato i uspjeli", rekao je hrvatski vezni igrač o pobjedi nad Manchester Cityjem 3-1 u produžetku čime je bio nadoknađen poraz 3-4 iz prve utakmice.

Modrić, koji je osvojio Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine, nada se svom petom naslovu prvaka Europe.

"Nadam se da ćemo u Parizu osvojiti novu Ligu prvaka", istaknuo je.

Modriću ugovor istječe 30. lipnja te očekuje njegovo produženje.

17. travanj 2024 00:04