StoryEditorOCM
SportMARCA

Luka Modrić ponovo oduševio sve: čelnici Real Madrida odgovorili fair protupotezom

Piše PSD
4. siječnja 2022. - 21:27

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić će vjerojatno i iduće seuzone nositi dres Real Madrida. Marca je nedavno potvrdila da su se hrvatski kapetan i Kraljevski klub sve dogovorili i da će dobiti ugovor do ljeta 2023. koji će uskoro biti i objavljen.

Prema pisanju Marce, Modrić je pristao na novo smanjenje plaće jer Real starijim igračima uvijek nudi manje ugovore i uvijek na godinu dana. Modrić je i lani pristao na smanjenje plaće kod novog ugovora, a to je bio spreman prihvatiti i sada. Prema tom dogovoru bi mu plaća bila manja za 10 posto.

Novinar madridskog Asa Edu Cornago sada piše kako je došlo do velikog preokreta. Modrić je svojim ponašanjem, pa i spremnošću na manji ugovor, oduševio sve u klubu pa je uprava odlučila da mu neće dirati plaću. Tako bi Luka i u novoj sezoni trebao zaraditi 9,6 milijuna eura.

Modrić je u klub stigao još 2012. godine iz Tottenhama za 30 milijuna eura, a za Real je od tada u 410 utakmica zabio 28 golova. S Kraljevima je do sada osvojio 16 trofeja među kojima su i četiri Lige prvaka, a proglašen je i najboljim nogometašem na svijetu.

Sada juri prema novom naslovu prvaka Španjolske, a iduću utakmicu, onu u Kupu kralja s Alcoyanom, će propustiti jer je Carlo Ancelotti odlučio odmarati njega, Benzemu i Mendyja koji imaju problema s ozljedama.

19. travanj 2024 07:19