StoryEditorOCM
SportUSPJEH ZADARSKIH BICIKLISTA U SLOVENSKOM MENGEŠU:

Luka Škara najbrži, Roko Šintić četvrti!

Piše Ivica Gjergja
11. listopada 2018. - 23:04
bicikli

Članovi Biciklističkog kluba Zadar nastupili su na utrkama slovenskog kupa koje su se vozile u mjestu Mengeš kraj Ljubljane. Odličnim rezultatima koje su zadarski vozači ostvarivali tijekom cijele sezone pridodano je pet plasmana među prvih deset na kružnoj stazi u Mengešu.

Do najvrjednijeg plasmana sezone došao je U-13 biciklist Luka Škara koji je u sprintu osvojio prvo mjesto ispred slovenskog državnog prvaka Svena Mernika i Nejca Peterlina, dok je četvrto mjesto među 24 vozača pripalo također Zadraninu Roku Šintiću. Slavka Barešić je bila treća kod djevojčica do 14 godina.

U kategoriji U-15 Nicolas Gojković je osvojio 8. mjesto, Roko Šestan 16., dok je Paulo Grgić bio 18. od 29 biciklista. Među kadetima Oliver Gojković je zauzeo 10. mjesto, dok je Duje Peričić bio 12. među također 29 vozača. U juniorskoj kategoriji Lovro Matek se plasirao na 18. mjesto među 37 vozača.

-Čestitke svim mladim biciklistima BK Zadar koji su tijekom sezone nastupali širom Hrvatske, Italije i Slovenije kao i njihovom treneru Anti Radiću pod čijim vodstvom Klub završava još jednu sezonu kao jedan od najuspješnijih hrvatskih klubova, kazao je predsjednik BK Božo Kotlar. 

03. svibanj 2024 01:59