StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

"Malo im za sreću treba" - Dubrovčani golom iz kontre Primorcu odnesoše tri boda iz Biograda na Stradun!

Piše Ivica GJERGJA
23. ožujka 2024. - 19:51

PRIMORAC – GOŠK DUBROVNIK 1919 0:1

BIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvija. Sudac: Niko Radnić (Šibenik) 6,5. Pomoćnici: Štampalija i Severisnki.

Strijelac: 0:1 Delevski (43).

Najbolji igrač: Antonio Delevski (GOŠK Dubrovnik 1919).

PRIMORAC: Stojanov 6, Gambiraža 7, Torbarina 6, Kulaš 6, Bitunjac 6, Birkić 6, Lazarevski 6, Musa 6, Mrkić 6(od 46. Stokić-), Vučković 6 (od 78. Živić-), Okechukwu 6. Trener: Leo Šarić 6.

GOŠK DUBROVNIK 1919: Kristić 6,5, Matić 6, Krešić 6,5, Šijaković 6,5, M. Matić 6,5, Skaramuca 6,5, Delevski 7, Obradović 6, Kačić 6,5, Amoateng 6,5, Farić. Trener: Marko Pinčić 7.

„Malo mi za sriću treba“, zapjevali su igrači GOŠK Dubrovnika 1919 na kraju susreta jer su pogotkom Delevskog uzeli sva tri boda i zadovoljni napustili Biograd iz zanimljive. Ovo im je u nizu od dvije utakmice u kojima ih vodi trener Marko Pinčić druga pobjeda, sa šest bodova pobjegli su sa dna i prepustili ga Splitu, za lakši nastavak prvenstvenog natjecanja.

image

Primorac - Dubrovnik

I. G./Slobodna Dalmacija

No vratimo se utakmici, već na samom početku jurišali su domaći igrači na gol Kristića, tako smo zabilježili tri prigode, prvo ona u prvoj minuti kada je na nabačenu loptu od strane Bitunjca, Birkić bio za malo kratak. Nakon toga u 9. minuti Lazarevski je sa nekih 18 metara isprobao izravni slobodni udarac, no ne pogađa lopta cilj. Treća je ona Okechukwua koji glavom pogađa vratnicu nakon jedne od najboljih akcija.

image

Primorac - Dubrovnik

I. G./Slobodna Dalmacija

I obično tako biva kad ne postigneš zgoditak, primiš ga. To se dogodilo u 43. minuti kada je obrana Primorca izgubila jednu loptu, brzu kontru su izveli gosti preko Šijakovića koji je u međuprostoru pronašao Delevskog koji izbija sam pred vratara Stojanova, koji ništa ne može, a ovaj plasira loptu u mrežu za 0:1.

image

Primorac - Dubrovnik

I. G./Slobodna Dalmacija

Ostalo je domaćoj momčad još poluvrijeme da makar poravnaju rezultat, ali nisu uspjeli. Bilo je prigoda, no trener gosta Marko Pinčić stavio je dva „autobusa“ ispred vratara Kristića, igrao na kontre i čuvao rezultat. U samom finišu nekoliko puta su Okechukwu, te Lazarevski, Birkić i Bitunjac kod domaćih bili u prigodama, no bez uspjeha, gola nema, bodovi odoše u Dubrovnik.

 

02. svibanj 2024 18:33