StoryEditorOCM
SportIZBORILI PROLAZ

Malonogometni turnir ‘Murvica 2021‘: odigrane još dvije utakmice, završnice su bile dramatične

Piše Ivica GJERGJA
7. srpnja 2021. - 13:47

U nastavku odigravanju utakmica na Malonogometnom turniru „Murvica 2021“ odigrane su još dvije utakmice. Tako su CB Ivanac i Kanela Raštane u pretkolu pobjedama izborili prolaz. Reprezentativac Josip Jurlina predvodio je CB Ivanac, koji su u dramatičnoj i zanimljivoj utakmici porazili Smiljevac.

U drugom srazu Katabuy Briševo dugo je držao egal susret za Kanelom, ali je puklo sredinom prvog dijela kada je poentirao Škara, nekoliko minuta poslije N. Katuša povisuje na 2:0. Početkom drugog djela Grabovac smanjuje na 2:1. Ivan Birkić vraća Kanelu na plus dva, ali Briševljani se ne predaju te preko Đanija Milina dolaze na pogodak zaostatka. Ipak do kraja susreta iskustvo u redovima Raštančana je presudilo te su preko P. Katuše i Brale riješili pitanje pobjednika. Do kraja susreta samo je Đani Milin iz šesterca uspio ublažiti poraz.

CB IVANAC - SMILJEVAC 4:3

MURVICA - SC Murvica. Gledatelja: 100. Suci: Ivan Mičić i Josip Viduka.

CB IVANAC: Šušić, Šarić, Jurlina, Šimurina, Lipotica, Jurjević (3), Juričić, Jukić, Čirjak (1). Voditelj: Luka Jukić.

SMILJEVAC: B. Pedić, Tokić, Dundović (1), Blažević (2), Bačić, Sarić, Lucin, J. Pedić. Voditelj: Niko Dundović.

RAŠTANE KANELA - KATABUY BRIŠEVO 5:3

RAŠTANE KANELA: A. Birkić, Čirjak, Škara (1), Mikulić, I. Birkić (1), M. Katuša, P. Katuša (1), Brala (1), Galešić, N. Katuša (1). Voditelji: Zvone Čirjak i Marko Birkić.

KATABUY BRIŠEVO: Stura, Bulić, Paleka, Grabovac (1), Čulina, Alvir, Ćustić, Zdrilić, Milin (2). Voditelji: Šime Bulić-Biga i Marko Grubić-Huso.

05. svibanj 2024 07:35