StoryEditorOCM
SportTRANSFER

Marko Pinčić iz Bibinja preselio u Dubrovnik! "Znam zbog čega sam došao, situacija nije najbolja, ali vjerujem da ću ostvariti naš cilj!"

Piše i. Gjergja
5. ožujka 2024. - 17:46

Tek što je u prvom kolu Prve ŽNL Zadar odradio jednu utakmicu kao trener NK Bibinja, pobijedivši Abecedu ZDC 1:0, trener Marko Pinčić je dobio poziv trećeligaša GOŠK Dubrovnika 1919. 

Pinčić se pozivu odazvao te dogovorio uvjete pod kojima bi trebao vodit novi klub. U Bibinjama su imali razumijevanje za njegov odlazak te su rastali u suglasju. 

Nakon što je u ponedjeljak odradio prvi trening s Dubrovčanima koji su kao posljednji na ljestvici Treće lige jug u nezavidnoj situaciji, Pinčić nam je kazao:

- Znam u koji sam klub došao i kakve probleme imaju. Treba sve učiniti kako bi se izvukli iz ove situacije i pobjegli s dna. No meni takav rad nije nepoznat, gdje god sam došao i radio uvijek sam se "izvlačio" iz zatečene situacije. Imam dobar kadar i vjerujem da ću uspjeti ostvariti ono zbog čega sam došao, a to je ostanak u ligi, kazao je Pinčić.

Podsjetimo da je prije GOŠK Dubrovnika Marko Pinčić trenirao momčad Zadra, zagrebačku Lokomotivu, Lučko, Zagoru, Vodice, HV Posedarje te NK Zemunik i Bibinje.

02. svibanj 2024 18:58