StoryEditorOCM
SportZADAR OPEN 2023.

Međunarodni hrvački turnir za kadetkinje i kadete održava se ove subote u Zadru, evo rasporeda natjecanja

Piše Zadarski. hr
29. lipnja 2023. - 22:11

Iz Hrvačkog kluba Zadar pozivaju sve Zadranke i Zadrane da u subotu, 01.07,. dođu i podrže hrvačice i hrvače na XI. Međunarodnom turniru u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete ZADAR OPEN 2023.

Kao i svake godine turnir će biti održan u dva dijela:

Prvi dio turnira počinje u 10:00 sati u OŠ Zadarski otoci prilikom kojega ćete moći vidjeti olimpijsko hrvanje u izvedbi 166 natjecateljica i natjecatelja (24 djevojčice i 144 dječaka) koji dolaze iz 18 hrvačkih klubova: HK Šibenik, HK Split, HK Gospić, HK Hrvatski Dragovoljac, HK Trešnjevka, HK Sesvete, HK Podravka, HK Gladijator Maro Perak, HK Vindija, HK Sisak, HK Lika, HK Ludbreg, HK Petrinja, iz Švedske dolaze nam Goteborgs Atletklubb, iz Njemačke dolaze nam KFC Leipzig, iz Bosne i Hercegovine dolazi nam HK Bosna, a iz Austrije Ringsport Viva Neufeld i naravno HK Zadar.

Drugi dio natjecanja već tradicionalno planiramo održati na Poljani Ivana Pavla II (gradski Forum) prilikom kojega osim hrvačkog programa uz vizualne i zvučne efekte imamo nastup ženske klape Karmel iz Turnja, kojima se ovim putem i zahvaljujemo na odazivu.

Početak finalnog dijela natjecanja planiran je za 20:30 sati. (U slučaju lošeg vremena organizacija se premješta u dvoranu OŠ Zadarski otoci).

23. svibanj 2024 13:24