StoryEditorOCM
SportSJEĆANJE NA KAPETANA

Memorijalna nogometna utakmica za nesretno stradalog Marka Kajtazija

Piše Ivica Gjergja
29. srpnja 2020. - 14:53

U Posedarju, na igralištu „Gordana Deme“ , 3. kolovoza odigrat će se memorijalna utakmica za kapetana HV Posedarja Marka Kajtazija (1975. - 2007). Podsjetimo, Marko te kobne večeri 3. kolovoza 2007. godine, na svom igralištu, gdje je i počeo prve nogometne korake, odigrao utakmicu u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu te nakon završetka utakmice krenuo kući, ni ne sluteći da će mu to biti posljednji susret sa suigračima i prijateljima.

Nesretnim slučajem izgubio je život, ubio ga je strujni udar. Tužni i sjetni, evo što su nam za Marka rekli njegovi suigrači:

- Marko je bio veliki čovjek i sportaš koji je prve nogometne korake napravio baš tu, u Posedarju. Bio je i član drugih klubova, od Velebita, Paga, Obrovca, ali uvijek se vraćao u svoje Posedarje i klubu gdje je bio i kapetan nekoliko sezona. Marko je poznat i kao malonogometni igrač i uvijek se rado odazivao prijateljima na malonogometne utakmice. Teško je zamisliti da našeg kapetana "Cajte" nema na treningu i utakmicama Hrvatskog viteza, na kojem je uvijek bio prvi te bio primjer mlađima. Fali nama svima, a najviše supruzi te sinu Niki i cijeloj obitelji  - iskreno su nam rekli neki od njegovih suigrača.

ODIGRAVANJE UTAKMICA 03. KOLOVOZA U POSEDARJU

U 19,30 sati pioniri HV Posedarje – HNK Zadar,

U 20,30 sati veterani HV Posedarje – Prijatelji.

 

24. travanj 2024 09:47