StoryEditorOCM
Sport1. HMNL ŽENA 4. KOLO

Mirlović zagora bolja od Čiksica: kasno su se probudile...

Piše I. Gjergja
11. siječnja 2021. - 12:53

ZADAR - ŠSD Zadarski otoci. Bez gledatelja.

Suci: Tonko Turica i Ante Šubić (oba Šibenik).

Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar). Mjeritelj vremena: Željko Jurica (Zadar). 

Golovi: Balić 0:1 (28), Mijoč 0:2 (31), Balić 0:3 (33), Barbir 1:3 (36), Barbir 2:3 (36).

SUPER CHICKS - MIRLOVIĆ ZAGORA 2:3

SUPER CHICKS: Adamović, Ćubić, Žilić, Dubravica, Barbir, Matković, Vitaljić, Števanja, Birčić, Jurić, Deranja, Kevrić, Klapan, Rožić. Trener: Luka Marinović. 

MIRLOVIĆ ZAGORA: Maljak, Slavica, Mijoč, Balić, Burčul, Petković, Michieli-Tomić, Godinić, Grbavac, Bukovec. Trener: Joško Nakić. 

Mlada ekipa Super chicks iz Poličnika doživjela je drugi poraz u nizu. Gošće iz Mirlović Zagore imale su vodstvo, bolje su ušle u utakmicu, a domaće malonogometašice probudile su se pred kraj susreta kada su postigle dva zgoditka. 

U prvom poluvremenu nije bilo prigoda ni na jednoj strani da bi gošće nakon od 28. do 33. minute tri puta bile u vodstvu. Nakon toga „čiksice“ su sve činile kako bi poravnale rezultat, no ovaj put su ostale bez bodova. 

Evo što je o susretu rekao trener domaće ekipe Luka Marinović:

- Odigrali smo dvije dobre utakmice u pet dana protiv dobrih ekipa. Znamo da curama nije lako, no mora se priznati da su utakmice bile izuzetno teške kako fizički, tako i psihološki, šteta što nismo uzeli koji bod. Vjerujem da će nas sreća „pomaziti“ i da će nam se to vratiti na drugim utakmicama. Veseli me da smo taktički dobro odradili fazu obrane, šteta grešaka iz kojih primamo jeftine golove. Sve pohvale za pristup utakmicama od prvog kola do sad, od zagrijavanja do same utakmice. Starije i iskusnije cure uz mlade snage koje su pokazale da se odmah na njih može odmah računati. Dobro ćemo se odmoriti za sljedeći vikend i krenuti na noge Meteori u nadi da možemo uzeti sva tri boda, reče Marinović.

19. travanj 2024 19:13