StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS PAG

Mlađi kadet Mate Kurilić prvak Dalmacije!

Piše Ivica GJERGJA
23. ožujka 2018. - 22:17
stolni

Stolnoteniski klub Dalmatinac iz Paga bilježi novi uspjeh ovaj put u Sinju na prvenstvu Dalmacije. Nakon što su osvojili ekipno prvenstvo regije za mlađe kadete u Zadru krajem siječnja i plasirali se na prvenstvo Hrvatske, njihov član Mate Kurilić bio je najbolji najmlađi kadet u Dalmatinskoj regiji.

Nadareni dječak je odigrao četiri turnira kod kojih je tri puta bio prvi i jednom drugi što je ukupno najbolji rezultat i time je osvojio 153 boda ispred drugoplasiranog Vita Heleza iz Šibenika koji je ujedno i najveći Matin rival. Slijedio je zadnji, peti turnir koji je nosio i titulu prvaka Dalmacije na kojem je Kurilić odigrao maestralno sedam partija bez izgubljenog seta i zasluženo postao regionalni prvak za 2018. godinu.

-Izuzetno smo ponosni na njegov uspjeh i ovim putem želimo zahvaliti svima koji su pomogli rad našeg kluba, našim članovima i sponzorima, glavnom treneru Ivanu Vidolinu i pomoćnim trenerima Ivici Bujasu, Metodu Skamliču i gđi. Borki Badurina, baš svima veliko hvala, poručuju iz STK Dalmatinca.

 

25. travanj 2024 19:15