StoryEditorOCM
SportBRAVO!

Mladi zadarski boksači BK Ares ostvarili povijesni uspjeh na Prvenstvu hrvatske za mlađe kadete i kadete: Osvojili su 4 zlata, 2 srebra i 3 bronce!

Piše Zadarski.hr
9. studenog 2020. - 13:59

Povijesni uspjeh ostvarili su mladi zadarski boksači boksačkog kluba ARES na Prvenstvu hrvatske za mlađe kadete i kadete.

BK Ares iz Zadra je najuspješniji klub ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske. Osvojili su četiri zlata, dvije srebra i tri bronce, a njihov boksač Andrejas Baričević osvojio je pehar za najboljeg boksača prvenstva.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete održano je na Zagrebačkom velesajmu od 6. do 9.11.

Boksači BK Ares, kao jedini predstavnik iz Zadra, bili su najbrojnija ekipa na PH s čak devet boksača koji su cijelo prvenstvo odboksali na visokoj razini. Prvenstvo je bilo zahtjevno s velikim brojem kvalitetnih boksača.

Boksači BK Ares u nepune tri godine postojanja osvojili su 30 državnih medalja.

Prošlog mjeseca BK Ares je nastupio na Hrvatskoj boksačkoj ligi i Zagreb Openu gdje su također bili uspješni, a što im je, navode treneri Vedran Bajlo Nikola Marketin, bila odlična priprema za ovo PH.

Andrejas Baričević osvojio je zlatnu medalju i pehar za najboljeg boksača turnira, a zlatnu medalju su također osvojili Mihael Baričević, Marino SudinjaVid Kučan. Srebrenu medalju su osvojili Luka Matijević Niko Dražina, dok su broncu osvojili Luka Gabriel Ninčević, Mate MilardovićIvan Nekić. 

Iz kluba su naveli kako svoj uspjeh na Prvenstvu hrvatske posvećuju preminulom mladom boksaču Ivanu Mitroviću. 

25. travanj 2024 06:44