StoryEditorOCM
SportKUP MARJANA

Mladi zadarski judaši osvojili pet zlatnih, šest srebrnih i sedam brončanih medalja!

Piše Ivica Gjergja
27. travnja 2022. - 11:32

U Splitu je održan prvi Međunarodni judo turnir 'Kup Marjana' na kojem je nastupilo 403 natjecatelja iz 26 klubova. U maloj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 36 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Stipom Grgasom, Josipom Kneževićem i Draganom Kneževićem. Mladi zadarski judaši i judašice su osvojili pet zlatnih, šest srebrnih i sedam brončanih medalja, te sa 91 bodom zauzeli treće mjesto u ekipnom poretku klubova.

U kategoriji mlađih dječaka i djevojčica do deset godina Greta Klarin je osvojila srebreno, a Mislav Stručić brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Tino Hromin i Parić Patrik su osvojili zlatna odličja. Srebrna odličja su osvojili Tia Perinčić i Lili Lončarić dok su Eva Grčić i Mario Mrkić osvojili brončana.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Luce Rumora i Mia Katušić su osvojili zlatna odličja. Srebrna odličja su osvojili Diara Vučenović i Marta Parica dok su brončane medalje osvojili Niko Radulović, Matej Vučić i Marin Katušić.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Cvita Ivetić je osvojila zlatno odličje, Barbara Pezelj srebrno odličje, a Kimi Matulović brončano.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Duje Tudorović, Toni Krička, Tomislav Rončević, Duje Kalmeta, Vito Tudorović, Filip Zlatarevski, Bartol Maračić, Karlo Buljat, Armin Bračković, Marko Škifić, Tina Krička, Rio Lončarić, Niko Marin, Roko Zidar Basioli, Luka Jurković, Juraj Pavlović, Tomislav Paleka, Adrian Burmeta.

-Ostvarenim smo zadovoljni tim više jer se radi o mladom naraštaju naših članova. Svi oni su prikazali i pokazali lijepo znanje na ovom kupu. Dakako da su njih pet sa osvojenim zlatnim odličjem pokazali naviše. Vraćamo se kolotečini treniga i daljnjih nastupa nakon ovog uspješnog nastupa, kazao nam je trener Stipe Grgas.

05. svibanj 2024 17:44