StoryEditorOCM
SportTRENING VATRENIH

Modrić je stigao i dobro se osjeća, Brekalo nizao krugove, poseban protokol za Vlašića zbog potresa mozga

Piše Sportske novosti
8. studenog 2021. - 20:53

Vatreni su trenirali na glavnom terenu Maksinira, izbornik Zlatko Dalić imao je na travnjaku 20 igrača, od toga je Josip Brekalo samo nizao krugove, pišu Sportske novosti.

Luka Modrić je stigao i dobro se osjeća, informacija je iz HNS-a jer kapetan nije bio u Maksmiru. Ostao je u teretani hotela Capital. U fitnessu su radili i neki igrači koji su imali nastup u nedjelju - Brozović, Majer, Lovren i Livaja, kao i Luka Sučić kojeg muči mišič ispod kuka. Dobio je jak udarac na utakmici RB Salzburga u subotu.

Osim Modrića, najveća je vijest da je Josip Brekalo ostao s reprezentacijom. Iako je Torino javio kako je njegova ozljeda toliko ozbiljna da neće moći igrati barem dvadeset, ako ne i trideset dana, Brekalo, koji je osjetio problem s listom prije desetak dana, u Zagrebu se podvrgnuo dodatnom pregledu.

- Brekalo je bio na magnetskoj rezonanci, nalaz je dobar. Bit ćemo prema njemu krajnje pažljivi, ali on je u konkurenciji - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Dalić je dosta dugo razgovarao s njim, potom ga je poslao da trči oko terena, dakle nije radio s ekipom, otkad je osjetio problem nije u ritmu pravih trening, ali bit će, bude li zatrebalo, na raspolaganju.

Nikola Vlašić zbog potresa mozga morao je proći odgovarajući protokol u West Hamu, nije smio trenirati od srijede te tek u utorak dolazi u Zagreb. Tada će krenuti u red s ekipom.

Na maksimirskom travnjaku tako su su bila trojica vratara Livaković, Grbić i Sluga te 16 igrača: Stanišič, Juranović, Ćaleta-Car, Gvardiol, Vida, Barišić, Sosa, Ivanušec, Kramarić, Perišić, Čolak, Jakić, Oršić, Petković, Pašalić i Pongračić.

Ranije je zbog ozljede otpao Mateo Kovačić.

26. travanj 2024 02:56