StoryEditorOCM
SportUSKORO SASTANAK

Modrić odbio ‘neodoljivu‘ ponudu saudijskog kluba, nema dvojbi gdje želi igrati sljedeće sezone

Piše Robert Šola/SN
7. ožujka 2023. - 07:18

Al Nassr je ponudio Luki Modriću veliki ugovor, ali veteran će ostati u Real Madridu, objavila je španjolska Marca, list vrlo blizak "kraljevskom klubu". U ponedjeljak je Mundo Deportivo objavio kako 37-godišnji Modrić nije siguran u svoju budućnost u Realu, jer hrvatska zvijezda ima ugovor koji istječe na kraju sezone - pišu Sportske novosti.

Marca, međutim, piše kako s Modrićeve strane nema dvojbi - on sljedeće sezone želi igrati samo za Real Madrid. Zbog toga je odbio "neodoljivu" ponudu saudijskog kluba Al Nassr.

Prema Marci, potpuno su neistinite tvrdnje da Real Madrid ne želi produljiti Modrićev ugovor, doznaju da je to samo pitanje dana. Hrvatski veznjak će se sastati s predsjednikom Florentinom Pérezom kako bi razgovarali o novom ugovoru.

image
AFP

Marca je puno prostora Modriću posvetila i nakon što je Zlatko Dalić obznanio kandidate za kvalifikacijske utakmice koje predstoje u ožujku.

"Modriću je bilo rečeno da može ako želi igrati samo protiv Walesa, kako bi se odmorniji vratio u Madrid, ali za njega nije bilo dvojbi - tražio je da igra i na gostovanju protiv Turske", pišu.

U Madridu su se nadali da neće igrati kvalifikacije, malo su ga i pritiskali, ali Modrić je izabrao Hrvatsku.

06. lipanj 2023 19:11