StoryEditorOCM
SportMUKE ZA ANCELOTTIJA

Modrić otpao za jednu od Realovih utakmica sezone: ‘Zabrinutost oko njega je maksimalna...‘

Piše Sport SD
28. travnja 2023. - 12:57

Luka Modrić gotovo sigurno neće biti u početnom sastavu za finale španjolskog Kupa kralja, piše španjolska Marca.

Kapetan hrvatske reprezentacije ozlijedio se u utakmici Reala protiv Girone te izašao iz igre. Pregledi su pokazali da se radi o ozljedi mišića prepone na lijevoj nozi. Španjolski medij piše kako će sigurno izostati s prvenstvenih utakmica protiv Almerije i Real Sociedada, ali i da je gotovo nemoguće da zaigra protiv Osasune u finalu Kupa kralja, a utakmica je na rasporedu 6. svibnja u 22 sata.

"Tjedan dana prije finala Kupa kralja i 11 dana prije prve utakmice s Manchester Cityjem (9.5.) zabrinutost oko Modrića je maksimalna jer je on ključni igrač u momčadi Carla Ancelottija. Nema sumnje da, ako bude zdrav, Modrić će imati mjesto u prvih 11 u najvažnijim utakmicama", navodi Marca.

Hrvatski reprezentativac, čak dva dana zaredom nije bio na treningu s ostatkom svojih suigrača. Dobre vijesti za Carla Ancelottija su što se vratio golman Thibaut Courtois, a Ferland Mendy i David Alaba nastavljaju s oporavkom.

Real je izgubio prvenstvo, ali ostao je u igri za dva velika trofeja, a jasno je kako je protiv Osasune u finalu Kupa kralja velik favorit. U Ligi prvaka čekaju ga dvije utakmice protiv Manchester Cityja.

18. travanj 2024 08:38