StoryEditorOCM
SportKRALJEVSKI TRETMAN

Modrić se ovom nije nadao: pogledajte kako su ga Saudijci dočekali, nije bez razloga

Piše Gradimir Đukarić/SN
9. siječnja 2024. - 09:03

Kraljevski klub dočekan je kraljevski u Saudijskoj Arabiji gdje će odigrati turnir španjolskog Superkupa. A domaćini su se potrudili da se kapetan hrvatske reprezentacije osjeća zaista posebno - pišu Sportske novosti.

Odmah po ulasku u zgradu zračne luke Luka Modrić dočekan je cvijećem, a putem do autobusa prošao je pored odbora za doček u kojem su domaćini stavili nosače pehara i svirače tradicionalnih instrumenata. Nisu bez razloga Saudijci dočekali Modrića uz počasti. Još uvijek nisu odustali od njegova dolaska, a nakon što im nije uspjelo prošlo, pokušat će i iduće ljeto.

Prije samo nekoliko mjeseci Al Ahli i Al Ittihad pokušali su slomiti hrvatskog kapetana ponudom za koju su vjerovali kako je neće odbiti, navodno s čak 200 milijuna eura za tri godine. No svejedno, Modrić je odlučio produljiti ugovor s Realom na još jednu sezonu. Saudijci se i dalje nadaju kako će ga idućeg ljeta "slomiti" i dovesti u svoju ligu.

Inače, Real u polufinalu Superkupa u srijedu igra protiv gradskog rivala Atletica, dok u četvrtak za finale igraju Barcelona i Osasuna.

21. ožujak 2024 11:51