StoryEditorOCM
SportRIJEČ KAPETANA

Modrić: ‘U drugo poluvrijeme smo ušli mlitavo, trebali smo u prvom zabiti još jedan pogodak i riješiti utakmicu‘

Piše Dražen Antolić/Sportske novosti
26. ožujka 2023. - 00:17
Samo nekoliko sekundi nakon što je kapetan Luka Modrić napustio travnjak uz ovacije prepunog Poljuda, Wales je zabio pogodak i Hrvatskoj u zadnjoj minuti sudačke nadoknade ‘ukrao‘ pobjedu na prepunom Poljudu. Luka Modrić je kapetanski nakon bolnog rezultata stao pred sedmu silu u mixed zoni poljudskog stadiona.
- U drugo poluvrijeme smo ušli dosta mlako, mlitavo. Griješili smo u pasu, bilo je puno olako izgubljenih lopti iako nam oni nisu stvarali neki pritisak. Imali smo manjak koncentracije, prelagano smo im davali aute iz kojih su stvarali opasnosti. Teško je kada ovako izgubiš dva vrlo važna boda zato što si zaslužio pobijediti, ali to je nogomet i idemo dalje – poručio je Modrić.
Andrej Kramarić je zabio odličan pogodak, ali potom u jednoj izglednoj situaciji nije dodao mnogo bolje postavljenom Ivanu Perišiću?
- Ne treba se vraćati na tu situaciju. Mi smo ovu utakmicu trebali riješiti u prvom poluvremenu. Imali smo dovoljno šansi da zabijemo drugi gol, nismo. Wales nam je potom iz tko zna po koji put bačenog auta zabio gol i uzeli su nam dva vrlo važna boda – kazao je Modrić.
Ponovno je Hrvatska pokleknula iz prekida?
- Nažalost. Trebamo to analizirati i okrenuti se Turskoj – kazao je Modrić.
16. travanj 2024 19:08