StoryEditorOCM
SportOGROMAN NOVAC

Modriću stiže ponuda iz Saudijske Arabije koju je nemoguće odbiti. Budućnost mu je neizvjesna, evo kada će odlučiti

Piše SPORT SD
11. lipnja 2023. - 14:45

Nastavak karijere Luke Modrića u Real Madridu nije više tako siguran kao što se činilo prije nekoliko tjedana.

Kako javlja španjolski novinar Miguel Ángel Díaz, Hrvat na stolu ima vrlo primamljivu ponudu iz Saudijske Arabije koja je posljednjih dana znatno porasla, a osjeća se da je njegov odlazak moguć.

Naime, kako tvrdi Miguel Angel Diaz, jedna od ambicija lige Saudijske Arabije je da dovedu nekoliko posljednjih osvajača Zlatne lopte. To su postigli s Cristianom Ronaldom i Benzemom, ali nisu uspjeli s Messijem koji je odlučio potpisati za Inter Miami.

To je značilo da se ponuda iz zemlje povećala do te mjere da je gotovo ponuda koja se za Modrića ne odbija, neki izvori spominju cifru od 120 milijuna eura godišnje.

Modrić će u rujnu napuniti 38. godina, ali je unatoč tome ove sezone bio ključan igrač momčadi Carla Ancelottija, naime, upisao je 52 nastupa.

Novinar Tomas Gonzalez-Martin je izjavio kako će Modrić donijeti odluku nakon Lige nacija, dakle poslije 19. lipnja. Na odluku će utjecati i transfer Judea Bellinghama u Real Madrid, što će gotovo sigurno Modriću smanjiti minutažu, ali, u klubu su svjesni da postoji ponuda iz Saudijske Arabije i čekaju njegovu odluku.

Nedavno je o Modriću pisao i najpoznatiji novinar za transfere Fabrizio Romano, objavio je kako Modrić nije prihvatio nikakvu ponudu Saudijaca i da to ne namjerava učiniti.

"Njegov plan je ostati u Realu. Prije nekoliko tjedana je dogovorio novi jednogodišnji ugovor. Ništa se nije promijenilo ni najavljenim dolaskom Judea Bellinghama u Real", napisao je tada Romano.

03. svibanj 2024 12:42