StoryEditorOCM
SportKK ZADAR

"Molim sve da shvate moment u kojem se klub nalazi, organizacijski i financijski, svaka kuna i lipa nam je bitna. Navijači, kupite pretplatu!"

Piše Dražen Žura
29. rujna 2022. - 13:02

Zajednio su pred novinare u povodu potpisanog Ugovora o suradnji između ŠC Višnjik i KK Zadar, stali Denis Karlović, odnosno, David Gunjević.

- Svima je cilj uspješna sezona, drago mi je što će se igrati i trenirati na Višnjiku, sukladno odlukama kluba koje su autonomne, zadovoljan sam suradnjom s direktorom Davidom Gunjevićem. Što se tiče nas pružat ćemo svu logističku podršku kao do sada, zna se smo odradili velika svjetska natjecanja. Interes je da Zadar bude što bolji i jači, želim im puno uspjeha i ovoj sezoni – kazao je uvodno Denis Karlović direktor ŠC Višnjik i nastavio vezano uz ugovor

- Još čekamo da nam klub dostavi koliko će termina koristiti i koje dvorane i kad se oni odrede, jer jer je KK Zadar institucija ovog grada, mi se prilagođavamo drugim klubovima. Što se tiče cijene ona je formirana sukladno cjeniku i svi klubovi koji koriste preko nekog broja sati imaju određeni popust. Tako je bilo i do sada. Mi smo ulaznice po želji vlasnika (Grad Zadar op.p.) organizirali prodaju, ali se i obvezali da s tim tim novcem rješavamo predstečajnu nagodbu. Da to nismo napravili sad bi bili u zakonskoj poziciji da blokiramo klub, ne zato što ja tako želim nego je to po Zakonu. Popust je 65 posto (u konačnici oko 650 kn po satu u dvorani „Krešimir Ćosić” op.p.), prije i sada, a za mlađe uzraste grad sufinancira ne samo KK Zadar nego i sve klubove koji ispunjavaju kriterije – kazao je Karlović.

image
Zvonko Pavic/Cropix

Onda se na riječi direktora ŠC Višnjik nadovezao Gunjević...

- Hvala Denisu Karloviću, jer nas je čekao do zadnjeg momenta, pregovori su bili tvrdi, kako i trebaju. Pozivam sve navijače da kupe pretplatu, jer prvi put nakon dugo vremena prihod ulaznica ide klubu. Istina, ranije su s ulaznicama zatvorili dug prema ŠC Višnjik vezano uz predstečajnu nagodbu.Molim sve da shvate moment u kojem se klub nalazi, organizacijski i financijski, svaka kuna i lipa nam je bitna, bitno da svi kupe pretplate i da stanemo na kraj trendu besplatnih ulaznica– kazao je David Gunjević, direktor KK Zadar istaknuvši kako jedino Giuseppe Giergia ukoliko želi dolaziti na utakmice čeka mjesto u „ Dijamantnom prostoru”.

image
Zvonko Pavic/Cropix

- Sve druge, uključujući i gradonačelnika Branka Dukića, te sve i političare kupe sve ulaznice što ću napraviti i ja, kao i predsjednik NO-a i nadzornici.

Gunjević je dodao i ovo...

- Nemam moć da mijenjam odnose ŠC Višnjik i KK Zadra, oboje su trgovačka društva koja posluju po zakonu, svjesni smo i troškova amortizacije koja je s plinom i strujom, ovo što je dogovoreno je debelo ispod cijene. Suradnja ŠC Višnjik i KK Zadar bit će najviša razina otkada ŠC postoji – otvoreno će Gunjević.

27. travanj 2024 02:46