StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Momčadi Sonik Puntamike u goste stiže Šibenka, evo što kaže trener Jurlina o bitnoj utakmici za Zadrane

Piše Ivica GJERGJA
24. ožujka 2022. - 18:38

Dalmatinski derbi igra se u petak u Jazinama kada će Sonik Puntamika ugostiti Šibenku. Svjesni su domaćini da im dolazi dobro „potkovana“ i ojačana momčad Šibenke i da će morati zapeti iz petnih žila te dati i više od svog maksimuma kako bi ostvarili pobjedu.

U momčad se vratio Marino Šarlija, a „unutra“ su i novo pridošli Toni Čutuk i Emilio Banić, stoga se „lakše diše“. Gosta u Puntamici cijene, no očekuju pobjedu. 

- Očekuje nas dvoboj sa Šibenkom na našem parketu, što je jako bitna utakmica za nas. Na parketu, uvjeren sam, napravit ćemo sve da pokušamo doći do pobjede. Ona bi nam ujedno bila i prvenstveno na psihološkom planu. Svi igrači, koji su trenutno tu, trebali bi biti spremni, jedino je upitan Šarlija koji i dalje vuče probleme s koljenom. Uz jednu veću dozu vjere od one koju smo imali u prethodnim utakmicama, vjerujem da možemo parirati našem gostu. Znamo da su se pojačali s dva nova igrača Amerikancem Thomasom i nekadašnjim osvajaćem ABA lige Sinovcem, favoriti su. Mi se na domaćem terenu moramo postaviti autoritativno i napraviti ćemo sve da dođemo do bitne pobjede, kazao je trener Sonik Puntamike Roko Jurlina

**Susret Sonik Puntamika – GKK Šibenka igra se u petak, u Zadru, u dvorani “Jazine” s početkom u 18 sati.

 

04. svibanj 2024 07:39