StoryEditorOCM
SportTRENER ANTE NAZOR O NESPORAZUMU NAKON POBJEDE ZADRA NAD CIBONOM

"Možda je trener Naglić imao sinkopu"

Piše Zadarski.hr
1. prosinca 2017. - 13:03
ante nazor

Slijedom natpisa koji su se pojavili u medijima o reakciji trenera KK Cibona Ante Nazora nakon utakmice 8.kola HT Premijer lige između Zadra i Cibone klub se ovim putem službeno očituje na nastalu situaciju. Trener Ante Nazor smatra kako je došlo do nesporazuma te ovim putem još jednom čestita Košarkaškom klubu Zadar i Zadranima na sinoćnjoj pobjedi.

„Nakon utakmice protiv Zadra prvo kome sam čestitao na pobjedi, direktno sa stiskom ruke, bio je trener Aramis Naglić. Također sam čestitao i njegovim pomoćnicima, cijelom stručnom stožeru i liječničkom timu među kojima su moji dragi prijatelji. Možda je trener Naglić bio preemotivan nakon utakmice pa je to zaboravio, možda je imao sinkopu, a možda je jedan od onih ljudi koji misle da ako nešto ne izađe u medijima kao da se nije dogodilo.

Bez obzira što je od toga posrijedi, radi kluba, igrača i opće atmosfere koja je bila izuzetno košarkaška, ja se ovim putem ispričavam i još jednom čestitam na pobjedi treneru, igračima, stručnom stožeru i prekrasnoj zadarskoj publici. Zahvaljujem treneru Nagliću, kao starijem kolegi, na ovoj opasci. Ipak sam dosta mlađi te sam siguran da će i dalje biti sportske i trenerske kulture ako stariji treneri budu upućivali mlađe na pravi put“, rekao je trener Cibone Ante Nazor.

24. travanj 2024 01:22