StoryEditorOCM
SportDRUGA REGIONALNA VATERPOLO LIGA OPET NA VIŠNJIKU

Može li Zadar 1952 do prve pobjede stići baš protiv favorita cijele lige - u petak su domaćini Crvenoj zvezdi

Piše Ivica Gjergja
16. studenog 2017. - 20:43
vater

Iako vaterpolisti VK Zadra 1952 nemaju još niti jednu pobjedu u dosad odigrana četiri kola, optimizam i onaj potreban "dišpet" koji nose sa sobom najavljuju da će u petom kolu s Crvenom zvezdom iz Beograda svi igrači i struka dati sve od sebe i pobijediti. Na "presici" koja je održana na bazenu SC Višnjika, nazočili su pomoćni trener Ivo Radetić i kapetan Ivo Brzica.

Prvi je uzeo riječ pomoćni trenere Radetić, koji je kazao:

-Zvezda je favorit, ne samo u ovom susretu nego i cijelom prvenstvu. Riječ je o odličnoj momčadi koju s klupe vodi izbornik Srbije, Predrag Savić. Njihove ambicije su ulazak u A-1 liga i sve su tome podredili. Mi ćemo pokušati sve napraviti da ih možda i iznenadimo, nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne dokaže, jer je ono što u bazenu uradiš je mjerilo svega. Odigrati dobro i pobijediti Crvenu zvezdu. Moji dečki su dobro pripremljeni i motivirani, igramo dobro ove sezone, istina još nemamo pobjedu i od toga ne bježimo. Uvjeren sam da će biti uskoro prva pobjeda pa zašto ne već u ovom susretu, pitao se Radetić.

Evo što od utakmice očekuje kapetan ekipe:

-Spreman sam, a hoću li biti na „streljani“ vidjeti ćemo. Kao što sam još ranije rekao, nisam bio u posebnoj formi kad sam došao, sada je to druga priča, dosta bolje. Jednostavno moram pohvaliti dečke jer puno udaraca suparnika sada završava u bloku, tako da je meni lakše, slušaju, željni su učenja imaju veliki potencijal, to je „materijal“ koga treba obraditi. Zvezda je izvrsna momčad, ali idemo mi ćemo se „potući“ s njima, uvjeren sam da neće pobijediti, a zašto ne bi mi protiv njih ostvarili svoju prvu pobjedu i slavili sa našim navijačima koje pozivam da dođu i podrže nas. Protivnik je atraktivan i svi koji dođe sigurno će uživati u dobrom vaterpolu, kazao je Brzica.

Susret se igra u petak u 19 sati na bazenu SC Višnjik.

25. travanj 2024 13:50