StoryEditorOCM
SportPROZIVKA NA VIŠNJIKU

Mršić prvi trening sazvao za ponedjeljak. Evo tko je na popisu igrača i s kojim se pojačanjima još uvijek pregovara...

Piše Dražen Žura
31. srpnja 2020. - 17:46

Košarkaši Zadra svoj prvi trening kao uvod u novu sezonu, u koju će ih povesti trener Veljko Mršić, imaju u ponedjeljak 3. kolovoza. Istina, momčad još nije posve kompletirana, međutim, posve je izgledano kako će se kroz idući tjedan "mozaik" uvelike popuniti, na dvije važne pozicije, centru i beka šutera. Imena su u Mršićevoj bilježnici, čekaju se potpisi.

- Početak priprema smo zakazali malo ranije, ali kako je ABA liga odgođena imamo i više vremena. Neće biti takav početak gdje će biti pet utakmica u devet dana, imati ćemo normalniji uvod u sezonu. Tako da ćemo prvi tjedan provesti u nekom snimanju svih pojedinaca. Neki igrači će kasniti poput Bursaća koji još uvijek sređuje papire za dolazak u Hrvatsku i Worku koji dolazi 1. kolovoza, ali treba biti sedam dana u samoizolaciji.

Nadamo se da ćemo ovih dana dovesti još neko pojačanje, u završnim pregovorima smo s jednim igračem, nadam se da će se to realizirati do kraja. Iskoristit ćemo također ovo vrijeme, da vidimo u kakvom su stanju neki naši mlađi igrači – kazao je Mršić, koji u ovom trenutku na popisu ima sljedeće igrače: Jan Palokaj, Duje Brala, Filip Vujičić, Martin Junaković, Dominik Mavra, Jure Planinić, Donic Gilbert, Domagoj Vuković, Edi Koroman, Aleksandar Bursać, Eyassu Worku…

20. travanj 2024 02:52